Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A volegenyem volt baratnoje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harom evig jartunk utanna tobb mint fel evig szakitottunk de rajott hogy engem szeret kibekultunk. A volt csaja meg terhes a volegenyem szerint direkt csinalta mert erezte hogy nem szereti es ezzel akarta megfogni. A parom fizette a gyogyszeret is. Most mit tegyek?
2014. aug. 14. 10:07
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti hol eltek de a tabletta az egyik legbiztonsagosabb. En soha nem csinaltam olyat hogy nem szedtem szemeket kihagytam csakhogy terhes legyek,es ezzel tonkreteszi a gyerek eletet mert a parom nem akar tole semmit.
2014. aug. 14. 10:37
 12/59 anonim ***** válasza:
98%

tudod itt nem a gyerekét tette elsősorban tönkre, hanem a tieteket. milyen jó lesz nektek folyton anyukával vitatkozni, a gyerekkel való zsarolást hárítani, fizetni stb.

tartom magam ehhez: ha egy ffi nem akar gyereket, nem a nőre bízza, hanem felhúzza az úszósapkát!!!!!!

2014. aug. 14. 10:39
 13/59 anonim ***** válasza:
93%

Akkor most elárulom neked, hogy a tesóm fogamzásgátló tabletta mellett lett terhes, úgy, hogy nem hagyta ki és rendesen szedte! Nincs 100%-os fogamzásgátlás!!!

Egyébként a kapcsolatotokról. Én soha nem kezdenék újra egy kapcsolatot, hisz egyszer már valamiért véget ért, oka volt, hogy nem voltatok együtt! Arról már nem is beszélve, hogy párod nagyon szerethet, ha a fél év különlét alatt mást dugott, ráadásul még a védekezésről sem ő gondolkodott...

Exem is rájött a szakításunk után pár héttel, hogy engem szeret, miután végigdugta a fél környéket. Elküldtem a büdös francba. Most új nője van, gyerekük is, és a továbbra is félre jár. Ennyit erről.

2014. aug. 14. 10:44
 14/59 A kérdező kommentje:
A sajat eletet is tonkrette mivel egyedul fog egy terhesseget vegigcsinalni, a gyereket egyedul neveli a tartasdij meg nem helyettesiti a gyereknek a boldog eletet.En meg donthetek ugy hogy otthagyom a parom de a legrosszabb helyzetben akkor is a no lesz mivel a hallani sem akar arrol hogy visszamenjen hozza.
2014. aug. 14. 10:45
 15/59 tetro ***** válasza:
92%

10.45

honnan a bú francból látod te azt előre, hogy annak a gyereknek nem lesz boldog élete? :D csak mert a tökéletes erkölcsi mintakép párod nem lesz vele napi szinten? hát megszakad a szívem

2014. aug. 14. 10:47
 16/59 anonim ***** válasza:
71%

tudod majd ha megszületik a gyerek, a párod oda fog rohangálni nem veled otthon filmet nézni

lehet hogy most mérges, de amikor a karjában lesz..nem rá fog haragudni

most már a gyereke az első, az egyetlen

ha te szülsz neki, az csak a második lesz

igen , anyukat utálja, de a saját vérét nem fogja!!!!!!

2014. aug. 14. 10:47
 17/59 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az a te helyzeted szempontjából teljesen mindegy, hogy a lány abba az 1%-ba tartozik-e, aki rendszeresen szedett tabletta mellett lett terhes, vagy direkt nem szedte be. Ettől még a tény marad: a vőlegényed összefeküdt valakivel, akit nem szeretett, de gyereket csinált neki.(egyetértek az előzőekkel: ilyen esetben a férfi ne azzal oldja meg a kérdést, hogy kifizeti a tablettát, hanem gondoskodjon maga a védekezésről). Pont. Lehet ezt most tovább ragozni, hogy kinek a hibája volt, de attól még a gyerek gyerek.

2014. aug. 14. 10:49
 18/59 anonim ***** válasza:
83%

Hogy te mit tegyél, azt neked kell tudnod. Itt max. mindenki leírja, hogy ő mit tenne. Ez persze torz képet ad, hiszen senki nincs a Te helyedben.

Én is csak azt írom, hogy én mit tennék: keresnék egy másik pasit. Ez az ember sosem lesz megbízható, tán sosem volt az. 3 éves kapocslat után nem szaladok egyből egy másik, hónapokig tartó kapcsolatba (max alkalmi oszt jónapot), majd mikor az már kényelmetlenné válik, rohanok vissza. Ez vicc. Függetlenül a terhességtől.

Ha a párod nem akarja azt a gyereket, mondja meg a csajnak kerek-perec.

Volt ismerősöm, hasonló szitu, csak ott a régi barátnő lett "véletlenül" terhes. Ment a huza-vona, végül a srác a baba+régi b.nő mellett döntött. Esküvő, miegymás. Majd 1 hónap!!!!! után válás elindítás, vissza az új barátnőhöz és lementek a tréképről (szó szerint).

2014. aug. 14. 10:51
 19/59 Andizsuzsi ***** válasza:
95%

"A sajat eletet is tonkrette"

Ez meg az ő problémája.

2014. aug. 14. 10:51
 20/59 A kérdező kommentje:
O engem soha nem csalt meg amig kulonvoltunk is mindig keresett. A gyereket nem akarta de a tartasdijat fizetni fogja.
2014. aug. 14. 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!