Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?
ja hogy párod majd sz.rik bele ugye?
látni se akarja?
gratulálok igai lottó ötös!
aztán nehogy majd te is így járj...
Nem kötelező a gyerekét látogatnia. (hmpf.)
És azért megy rá, mert nyilván a saját gyerekedtől veszed el a pénzt, hiszen a kettőtök fizuja=X, akkor X-30.000 elég sok:)
11.27
kivéve ha x mondjuk 1.000.000. mert akor az x-30.000 pontosan ugyanarra lesz elég... :)
nem, nincs gyerek
itt te vagy egyedül
ők így egy család, te meg a mostohamami
Inkább látogassa, minthogy fizessen, hogy a gyerek, aki nem tehet semmiről, megismerhesse az apját.
A sztorid alapján nehéz eldönteni, hogy "ártatlan" e a másik csaj. Lehet, hogy azért nem mondta el, hogy terhes, hogy ne kavarjon be nektek, de aztán rájött, hogy a gyerek érdeke, hogy ismerje az apját, úgyhogy mégis felkereste őt.
Persze valószínűbb, hogy a párodat szeretné legalább ezzel magához láncolni, vagy egyszerűen a pénzre hajt.
Legkönnyebben úgy tudod eldönteni, hogy megfigyeled, hogy mivel kapcsolatban keres titeket. Ha UHra hívogatja a vőlegényed, meg találkozgatni, akkor rá. Ha gyerektartást akar, (mivel a párod fizette a gyógyszerét is ezért valószínű) akkor a költségeivel kapcsolatban fog keresni.
Maradjatok együtt amúgy, megérdemlitek egymást, te odáig vagy érte, ő meg kevésbé érted, de mindketten butácskák vagytok picit, szóval nem lesz gond.
(Én is gyógyszer mellett lettem terhes, előtte hét évig szedtem ugyanúgy(kötelező szünettel, meg 12 órán belüli csúszással max, valahogy mégis becsúszott, pedig franc se akart gyereket, főleg nem attól a sráctól. Nem is keresem, meg nem követelek rajta semmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!