Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/191 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom baromi erős és csodálatra méltó nő vagy, hogy képes voltál ezt az egészet meglépni. Innen is elismerésem és ne add fel, mert igenis hidd el, hogy ezt nem tudta volna akárki végig csinálni. Abszolút tiszteletem irántad!
2018. jan. 11. 14:07
 132/191 anonim ***** válasza:
100%

"- Hogy fogod tudni kezelni terhesen azt, hogy valószínűleg folyton a nyakadra fog járni, stresszes leszel és ideges, ami nem tesz jót a gyereknek?

- Azóta is folyton a nyakamra jár. Kezd nála derengeni, hogy tényleg itt a vége. Kibírhatatlan, és úgy érzem, összeroppanok rövid időn belül. A közérzetem a mélyponton van, sokat sírok, gondolkodok. Rosszul érzem magam a bőrömben, fizikailag pedig állandó fájdalom kínoz, hasi görcsök, pecsételő vérzés. "

Annyi esze van ennek a férifnak... a végén még vetélésbe hajszolja a szervezeted a sok stressztől... :/

Kitartást!

2018. jan. 12. 11:42
 133/191 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez a baba így nem marad meg. Voltál orvosnál a vérzés miatt?
2018. jan. 12. 12:05
 134/191 anonim ***** válasza:
100%
Ja továbbra is a nyakadra jár, akkor jelentsd fel tényleg! Nem állapot, hogy te már fizikailag is carul vagy tőle. A számodat pedig tényleg cseréld le!
2018. jan. 12. 16:25
 135/191 A kérdező kommentje:
Elment a baba...
2018. jan. 15. 10:22
 136/191 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom mit mondjak Kérdező... nyilván sajnálom a veszteséget, de lehet, hogy jobb is, hogy igy történt...

Nem tudom, csak kitartát tudok kivánni és hogy mielőbb talpraállj! Remélem a volt párodnak végre leesik, mekkora hibát követett el ezzel a konstans parádézásával... :(

2018. jan. 15. 10:30
 137/191 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást! Tudom, hogy ez akkor se könnyű, ha nem igazán akartad megtartani. :(

A sors úgy döntött, hogy az exed nem érdemli meg, hogy apa lehessen.

2018. jan. 15. 10:30
 138/191 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy elment a baba. De ha belegondolsz, talán oka volt ennek...
2018. jan. 15. 11:07
 139/191 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az az ostoba lőnivalo fereg meg most sem fog magara eszmelni. Remelem, mar nem zaklat teged, es most mar tenyleg nem lesz ok, hogy valaha is szobaallj vele ujra.
2018. jan. 15. 11:12
 140/191 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Annak ellenére is, hogy nem vágytál gyerekre, nem lehet most könnyű neked.

Nehéz ilyet mondani, de jelen helyzetben talán jobb is így. Így minden további kötöttség nélkül szabadulsz meg ettől az alaktól, így végképp nem köt hozzá semmi.

Kitartást kívánok, és sok szerencsét a továbbiakhoz!

2018. jan. 15. 11:22
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!