Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/191 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

Alapvetően nem vagyok abortuszellenes, de egy 12 hetes magzatot elvetetni nagyon megterhelő,lelkileg is.

A helyedben én utána néznék az örökbeadásnak. Több lehetőséged van, nyíltan vagy titkosan, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Szerencsére még bőven van időd dönteni, és a szülés után még 6 hétig meggondolhatod magad. Így a baba olyan családba kerülne, ahol a szülőket szakemberek ellenőrizték, és már évek óta vágynak gyerekre. Mint már előttem is írták, amennyiben így döntesz, az apának nincs beleszólási joga (mert nem vagytok házasok).

Fontos, hogy a volt párodtól minél előbb megszabadulj, és biztonságban érezd magad. Aztán hagyj időt magadnak, olvass utána alaposan minden lehetőségnek és ez alapján mérlegelj. Nem csoda, ha most még elveszettnek érzed magad, de minél inkább tisztában vagy a lehetőségeiddel annál könnyebb lesz. Szerencsére a családod is elég támogatónak tűnik, biztosan segítenek majd.

Sok erőt és mielőbbi jobbulást kívánok!

2018. jan. 5. 15:47
 102/191 anonim ***** válasza:
89%

Most ez a sztori komoly???

Ilyet veled megtehetnek?

Ez a totális semmibenézés.

Én ha már megtartom a gyereket, biztosítanám, hogy velem az életbe ne kerüljön közös kapcsolatba.

Egyértleműen szétmennénk, és láthatná vasánaponként a gyereket. A gyerektartást emg házasság nélkül is fizetnie KELL majd, ez a jogszabály, maximum vnják majd tőle. ;)

De egy ilyen patkány minek az ember életébe?

Ez ha igaz megdöbbentő. Téged csak egy tenyészkancának tarttott, semmi többnek.

Én azonnal kiraktam volna vagy húztam volna el.

Nem akarom elhini még mindig, hogy valaki ezt kapja 8 (!) év után... Lefújja az esküvőt. Igazából jobb is, hogy ez íg történt, ha eddig aldutál, akkor msot felébredtél, kivel is éltél eddig együtt.

8 év...

Hihetetlen.

2018. jan. 5. 15:48
 103/191 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként meg 25 éves a lány, hova szűlt volna korábban és minek?

Tanult, nem a lepulyázás volt az éltcélja, valószínűleg mert értelmes.

(ezzel nem azokat bátnom, akik korán szülnek, de ugyan már ahdd ne pofázzatok már bele, ki mikor szül gyereket)

Ez a cselekedet gusztustalan, és nem kell a férfigyűlölettel jönni, mert nyilvn nőben is van ilyen, sajnos ismerősi körömben is tapasztaltunk ilyen átverést, nőtől.

Ez nemtől függetlenül gusztustalan, gyerekkel nem játszunk, mert az is egy érző élőlény, aki iránt felelősséggel vagyunk. A másik ilyen téren való átbaxása a legundorítóbb dolog a világon, a gyerek életérőlmár nem is beszélve.

Önző, xar alakok az ilyenek.

2018. jan. 5. 16:04
 104/191 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a féreghez komolyan hozza mentel volna? Mar evekkel ezelott ki kellett volna b**zarintanod az ingyenelo male p*--csaj-at, nemhogy meg penzelni az anyjat, es egyaltalan elgondolkozni barmi komolyabban vele. Ha rendezodik a helyzet, mindenkepp javaslok egy terapiat a szamodra, mert nem normalis, hogy ilyen sz*r alja senkikhez alacsonyitod le magadat, mikozben a leirasod alapjan egy tok szuper onellato no vagy, aki mindent megteremtett maganak egyedul! Fèr-gecskèben meg ideje tudatositanod hogy koztetek nem all fent tobbe semmilyen kapcsolat, ugyhogy minden perccel, amit keretlenul tolt a tulajdonodban buncselekmenyt kovet el, ami kovetkezmenyekkel jar.

Most mi a helyzet? Tortent valami azota?

2018. jan. 5. 16:42
 105/191 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján amiket írsz kérdező, nem csak egy gyökér volt, hanem hűtlen, ráadásul anyagilag is kihasznált. Kvázi rajtad élősködött. Mi az, hogy nem ad a rezsibe, mert a lakás a te tulajdonod? Úgy kibasssztam volna, hogy a lába nem éri a földet...
2018. jan. 5. 18:25
 106/191 anonim ***** válasza:
100%
Bocs rosszul írtam, azt mondta, hogy annak kell állnia a számlákat aki a több pénzt keresi. Ez is ökörség. Ha külön kasszán vagytok akkor felezitek, vagy keresetarányosan, de nem úgy, hogy te 80-90%-ot fizetsz ő meg a maradékot. Max 60-40. Borzasztó a történet, főleg mivel egy gyerek is érintett, de örülj, hogy a pasitól megszabadultál. Legalább kibukott, mielőtt még el kellett volna válni.
2018. jan. 5. 18:29
 107/191 anonim ***** válasza:
100%

Még reggel olvastam a történeted, és sokakhoz hasonlóan bennem is mély nyomot hagyott - még most hazafelé a villamoson is ezen hüledeztem. Kicsit érdekes, hogy nem csak neked kellett kiírnod ezt magadból, hanem annak is, aki olvassa.

Én a helyedben mindenképpen beszélnék egy jó ügyvéddel (az eddigi válaszaid alapján nekem úgy tűnt, hogy megengedheted magadnak), hogy semmiképpen se a szemét exedhez kerüljön a gyerek. Ezt nem a bosszú miatt mondom, hanem mert az alapján, amit veled művelt, szerintem szociopata a pasas.

Az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy vajon mire számított,hogy mi fog történni, miután ezt műveli veled... mert ha számított rá, hogy vége lesz köztetek, akkor az a baj (nyolc évet eldobni így!), ha meg nem, akkor az a baj... De nem is írom ezt tovább, mert rajtad ez nem segít.

Annyit viszont mondanék, hogy szerintem akkor sem lett volna jobb, ha házasságig vársz a terhességgel - ugyanúgy beadta volna a válópert utána. Jobb ez így, hogy legalább azokat a köröket nem kell lefutni.

A másik ami eszembe jutott, hogy nagyon sajnálom, hogy nem írtad le a nevét - legalább tudnám, kitől kell óvakodni. Mindenesetre én a helyedben facebookon (vagy hasonló médiumon) megosztanám ezt a történetet névvel meg minden, hadd lássák az ismerősei, hogy milyen ember... Rajtad sajnos már nem segít, de másokon még lehet.

A mostani dolgokhoz (kiköltöztetés, szülés, örökbeadás, pereskedés?) rengeteg erőt és kitartást kívánok a továbbiakban pedig jobb embereket az életedbe!

2018. jan. 5. 18:41
 108/191 anonim ***** válasza:
100%

Még valami:

Hogy fogalmazhat valaki úgy, hogy "legrosszabb esetben elvett volna, és reménykedett, hogy még a házasság előtt összejön a gyerek"... Megdöbbentő, tényleg. Az is, hogy 3 hónappal kb az esküvő előtt képes lefújni, amikor útbban a gyerek.

Meg is csalt.

Áldozatokról beszéltek, holott ezt a szót használni rohadtul nem normális egy egészséges, normális kapcsolatban.

Szerintem egyébként nem csak egyszer csalt meg, maximum egyszer bukott le... De egyértelmű, hogy nincsenek nagy érzései irántad a faszinak és nem sokra tart.

Az is lejön, hogy a párod önző, nárcisztikus jellem, akinek csak saját maga számít, nincs benen empátia.

Ezt nem lehet évekig színlelni, így valóban jobb lett volna ott hagyni már előbb.

Egyedül pl sokkal jobb, mint egy ilyen emberrel élni együtt, aki nem sokba vesz.

De fel a fejjel, először csak légy túl rajta, az eleje a legnehezebb. Utána már csak egy rossz emlék lesz.

Aztán találsz egy másik, mondjuk programozó pasit, azok bírják az okos nőket, és jó a humoruk is általában. ;)

2018. jan. 5. 20:17
 109/191 Lifeishard ***** válasza:
93%

Abortusz- és gyerekügyben nem nyilatkozok, ezek olyan fajsúlyos dolgok, amihez semmi közöm.

(Én "hivatalból" ellenzem az abortuszt, ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy biztos jó úgy születni valahová, hogy nem várnak/nem akarnak igazán? Na, ezért nem írok erről többet.)

Ami minden mást illet, ne hagyd magad!

Amúgy fejlemény, Kedves Kérdező?

2018. jan. 5. 21:25
 110/191 anonim ***** válasza:
91%

Én végigolvastam. Teljesen ledöbbentett ez a történet. Az a férfi számító és teljesen hidegvérű. Azonnal dobd ki az életedből. A gyermek dolgában, csak te dönthetsz. Ezt csak te érzed mi a jó.

Hajrá, sok sikert és ne hagyd magad!

2018. jan. 5. 21:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!