Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
 141/191 A kérdező kommentje:

Nem akartam megtartani. Napok óta csak az örökbeadással kapcsolatban olvasgattam, utánajártam a dolgoknak. Az fáj a legjobban, hogy valakinek esélyt tudtam volna adni arra, hogy anyává váljon, és nem sikerült. Olyan érzésem van, hogy megfosztottam egy szerető családot attól, hogy szülők lehessenek... Magát a babát is siratom, ő nem tehetett róla, hogy az apja milyen ember.

Anyukám figyelmeztetett, hogy próbáljak meg ne stresszelni, mert nálunk sajnos mindig magas volt a vetélések száma. Anyukámnak, nagymamámnak, nagynénémnek is volt, neki több is. Hibásnak érzem magam, de sajnos nem tudtam nem idegeskedni. Folyton ezen pörgött az agyam.

A volt párom azóta is zaklat. Ő még nem tudja, hogy elvetéltem. Azt se tudom, hogy mondjam el neki.

Köszönöm a bátorító sorokat.

2018. jan. 15. 11:58
 142/191 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy megosztottad velünk a történteket. Te egy nagyon klasz csaj vagy, hogy még ebben a helyzetben is segíteni szerettél volna másnak. Remélem hamarosan megszabadulsz ettől az embertől. A családod nagyon szeret téged, most belőlük meríthetsz erőt.
2018. jan. 15. 12:12
 143/191 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom.

Én megmondanám neki, hogy az utolsó kapocs elment, és már nincs semmi közötök egymáshoz.

2018. jan. 15. 13:37
 144/191 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén sajnálom! Kitartást neked és kezdj új életet, amiben a volt párodnak helye nincs. Te is meg fogod találni a hozzád illő párt és boldogságot. Sok sikert és kitartást!
2018. jan. 15. 13:57
 145/191 anonim ***** válasza:
100%
Mivel leginkább a gyereket akarta, a veled való közös életet nem, így ha megtudja, hogy elvetéltél, le is fog szállni rólad. Sajnálom egyébként, de szerintem így a legjobb neked, így tudsz leggyorsabban továbblépni, új életet kezdeni.
2018. jan. 15. 14:46
 146/191 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles magyarázkodni. Megmondod, hogy kopjon le, és nem lesz "apa". Viszont én tényleg úgy gondolom, hogy ha továbbra is zaklat, akkor menj el a rendőrségre!
2018. jan. 15. 14:50
 147/191 anonim ***** válasza:
94%
"Olyan érzésem van, hogy megfosztottam egy szerető családot attól, hogy szülők lehessenek..." - ne tedd, ne hibáztasd magad, mert nem rajtad múlt! Itt tényleg az élet szólt közbe és rendezte így. Te gyászold meg babát, de engedd el, ne hagyd magadban, mert nem te tehetsz róla!
2018. jan. 15. 16:54
 148/191 anonim ***** válasza:
100%

Drága Kérdező!

Sok mindent írtam volna, de végigolvastam az egészet. Nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed! De ne hibáztasd magad, nem tehetsz róla, hogy elment a baba, a stresszről sem. Tudom, csúnya ilyet írni, de talán jobb is így. Azt az "embert" meg jelentsd fel, ha bántani mer téged. Ez egy önző senki volt, remélem, hogy a következő párod egész más lesz, és boldog leszel. Nagyon drukkolok!!! Minden jót kívánok!!!

2018. jan. 15. 22:22
 149/191 anonim ***** válasza:
100%
# 148 Lám, már el is tűnt a nekik címzett üzeneted :D
2018. jan. 16. 09:05
 150/191 Lifeishard ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Ha közlöd a volt pároddal, hogy elment a baba, azt nyilvános helyen közöld vele és ne legyél egyedül...

2018. jan. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!