Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
 161/191 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked angyali lelked van.

Nagyon örülök neki, hogy sikerült ott hagynod ezt a mocskot, és talán még az is így van jól, hogy elment a babuci. Hidd el, örökre összekötött volna téged azzal az ökörrel.

Én csak azt kívánom, hogy legyél boldog, és legyen egy gyönyörű esküvőd egy olyan férfival, aki igazán szeret téged.

22/N

2018. jan. 18. 22:46
 162/191 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy elköltözöl. :) ez nagyon jó hír és pont jókor is jött. :)
2018. jan. 19. 00:13
 163/191 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, sajnálom, hogy elment a baba.

Nagyon mély nyomokat hagyott bennem a történeted, nem gondoltam, hogy ilyen emberek vannak, mint a volt párod. Légy erős továbbra is, szakíts meg minden kapcsolatot vele.

Ne becsüld alá magad, ne hagyd hogy visszahúzzanak, tartsd magad értékesebbnek, mert ha így teszel, mások is értékesebbnek fognak tekinteni.

2018. jan. 19. 16:34
 164/191 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, ez a tapasztalat nagyon megváltoztatja az élethez való hozzáállásodat. Tanulj belőle. Örülök, hogy jól jöttél ki belőle.
2018. jan. 20. 18:31
 165/191 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon sajnálom hogy elment a baba, de így legalább ez a görény nem tud neked többet ártani, jó volt olvasni hogy néha a karma smirglis f....al kapja el azt aki megérdemli, hogy mostmár jobb lesz neked, önálló életed lesz, új helyen ahol egy ilyen... nem mondom hogy állat mert a patkányaim különbek nála, féreg nem szól bele az életedbe.

A bátyádat pedig nagyon értékeld, minden lánynak kellene egy ilyen őrangyal nagytesó :)

2018. jan. 22. 22:37
 166/191 anonim ***** válasza:
2%
Ez az elment a baba nekem úgy vezsi ki a szövegkörnyezetből hogy te vetetted el, mi az igazság?
2018. jan. 22. 23:29
 167/191 anonim ***** válasza:
99%
Egyrészt fentebb írta is a kérdező, hogy milyen egészségügyi problémái voltak amíg ez az idióta zaklatta, másfelől viszont ha elvetette volna azért sem lehetne hibáztatni.
2018. jan. 23. 01:08
 168/191 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2018. jan. 28. 13:55
 169/191 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon brutális ez a sztori... az a baj, hogy szívem szerint azt mondanám, hogy ilyen a mesében sincs, de a környezetemben láttam néhány hasonlóan hajmeresztő esetet, amire mindenki azt mondaná, hogy ilyen nincs... de van.

Akárki is vagy, biztos, hogy egy értelmes ember, nagyon szépen fogalmaztál végig. Engem is érdekelne, hogy mi történt azóta.

2018. jan. 30. 14:41
 170/191 anonim ***** válasza:
100%
Aki még nem látott ilyen embert testközelből, az soha nem fogja elhinni.
2018. jan. 31. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!