Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudja, hogy nagyon szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.

Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.

Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.

És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.

Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...

Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?

Vagy ő a paraszt?

2017. márc. 16. 09:44
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

nálunk is ugyanez volt, már rég megvolt a gyűrű (hónapok óta), mikor "nyafogtam". Lezajlottak ugyanezek a párbeszédek, mégsem történt semmi. Látszólag. De ő közben már gyűrűket nézegetett csak a legjobbat akarta és egy megfelelő pillanatra várt.

Nyugi!

Bár lehet azóta már meg is kért :)

2017. szept. 12. 08:59
 52/56 A kérdező kommentje:

Hát szóban már igen :D mondtam sokszor hogy szeretnék esküvőt, és akkor mondtam azt is hogy hát ő sosem mondja magától, és többször mondta akkor hogy szivi, leszel a kis feleségem? de gyűrűt még nem kaptam... :( ami nagy szívfájdalmam :(

az esküvőről már sokat beszéltünk, hogy milyen legyen, hogy szeretnénk. de én még várok a gyűrűre.

párszor amikor elmentünk ilyen ékszeres mellett akkor kérdezte, hogy kérsz egy gyűrűt? mondtam, hogy igen, de aztán nem álltunk meg...

2017. szept. 13. 09:32
 53/56 anonim ***** válasza:

Csak hiteget

Ha jon nalad jobb dobni fog

2017. szept. 13. 14:53
 54/56 anonim ***** válasza:
81%
Ha màr így mondogatni kell neki sokszor az rég rossz. Nem zavar, hogy magàtól sose kért volna meg, csak te szívtad a vérét?
2017. szept. 13. 15:21
 55/56 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2020. aug. 13. 18:53
 56/56 anonim ***** válasza:
'mondtam azt is hogy hát ő sosem mondja magától, és többször mondta akkor hogy szivi, leszel a kis feleségem?' - kevés ennél szánalmasabb kérdésfeltevest tudok elkepzelni. Mondd, hogy nem aláztad magadat meg évekig ebben a szarkupacban egy olyan faszival, aki szivinek hív.
2020. aug. 14. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!