Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudja, hogy nagyon szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.

Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.

Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.

És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.

Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...

Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?

Vagy ő a paraszt?

2017. márc. 16. 09:44
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
de én nem követelőzök... csak szomorú leszek, mert én is szeretném átélni. az érzelmeimmel nem tudok mit csinálni. mit tegyek akkor most? ne hozzam fel egyáltalán soha többé vagy mi? és akkor hátha? szerintem ha nem mondom, akkor meg soha a büdös életében eszébe sem fog jutni.
2017. márc. 16. 13:26
 32/56 anonim ***** válasza:
31%

"de én nem követelőzök... csak szomorú leszek, mert én is szeretném átélni. az érzelmeimmel nem tudok mit csinálni."

Érzelmi zsarolás definíció szerint... Ezzel pont ellentétes hatást fogsz elérni.

Szerintem pár hónapig jegeljétek a témát. Majd utána térjetek vissza rá, de mindenféle hisztit és zsarolást mellőzve. Ha akkor sem egy irányba haladtok, akkor érdemes átértékelnetek a kapcsolatot.

2017. márc. 16. 13:36
 33/56 A kérdező kommentje:
oké... akkor nyár végéig várok, és utána megkérdezem. addig meg megpróbálom nem felhozni a dolgot és ha elérzékenyülök, akkor majd nem előtte teszem ezt.
2017. márc. 16. 13:38
 34/56 anonim ***** válasza:
17%

Jelenleg a hazassag egy vagyoni szerzodes a felek kozott

Kb ennyi az ertelme

38 evesen nem akarnek egy kovetelozo lanyt felesegnek

Unalmas lehet ha minden honapban egy het hiszti a mensi miatt majd ujabb egy het a hazassag miatt ...

A hazassag nem garancia arra h egyutt maradtok sot meg merem kockaztatni h pont amiatt nem vesz el mert tudja h akkor elsarkanyosodsz. A leirtak alapjan erre igen nagy az eselyed !

2017. márc. 16. 13:50
 35/56 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg pont ezzel nyugtatna meg és én lennék a világon a legboldogabb nő, ha elvenne feleségül, és megkapnám amire vágyom :)
2017. márc. 16. 13:51
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ha nem mondom, akkor meg soha a büdös életében eszébe sem fog jutni."

Szerintem pont ezért nem kellene neki említened. Ha el akar venni feleségül, meg fogja tenni, de ha magától eszébe sem jut, az éppen azt jelenti, hogy igazából nem akarja, és a nyaggatásodra csak azért válaszol pozitívan, mert tudja, hogy ezzel szabadulni tud a követelőzéstől is és mellette is maradsz. Megértem, hogy szenvedsz, én is arra vágyom, hogy házasságban éljek a szerelmemmel, de hidd el, hogy azzal, hogy mondogatod neki az eljegyzést, nem fogtok előrébb jutni. Néhány hónapig várj a témával, ne is hozd fel neki, aztán ha nem történik semmi, akkor szerintem hagyd a dolgot. Ha egy férfi házasodni akar, nem így viselkedik, ezt saját tapasztalatból tudom.

2017. márc. 16. 14:51
 37/56 A kérdező kommentje:
jólvan... igaz. tudja nagyon jól hogy én szeretném, ha akarja, akkor megteszi. Pár hónap múlva rákérdezek, és ha akkor sem, akkor majd meglátom mi lesz.
2017. márc. 16. 14:55
 38/56 anonim ***** válasza:
#27 ne legyél ilyen naiv...csak aht akarta hogy lasd, hátha vársz még egy húsz évet.....
2017. márc. 17. 07:31
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

Ferj es felesegkent eltek egy haztartasban.

Mindent megkap eskuvo nelkul

Miert is venne el ?

Igy szabad minden kovetkezmeny nelkul barmikor lelep.

2017. márc. 17. 08:14
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekli te mit akarsz, ő pedig elköteleződni nem akar. Teljesen nyilvànvaló. Vagy beletörődsz, hogy a csaja leszel aki hivatalosan egy senki, nem szàmít hozzàtartozóknak vagy keresel olyat aki a törvény előtt is vàllalja a kapcsolatotokat.
2017. márc. 17. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!