Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudja, hogy nagyon szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.

Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.

Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.

És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.

Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...

Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?

Vagy ő a paraszt?

2017. márc. 16. 09:44
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
19-es. sajnos megvolt az egy hónap különköltözés már emiatt tavaly augusztusban. Akkor megbeszéltük a dolgokat. Azóta semmi haladás. pedig már fél év eltelt. Akkor vártam hogy vegyen gyűrűt, de mondta, hogy költözzünk újra össze, nézzük meg, hogy működik (előtte már majdnem két évig együtt éltünk). Azóta jól működik (én megnyugodtam valamennyire), tehát kevesebb, szinte semmi vezsekedés nincs. Eljegyzésről viszont szó sincs...
2017. márc. 16. 11:28
 22/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se akarja, ennyi. Vagy elfogadod, vagy pörögsz még rajta pár évet, amivel lehet sikerül hozzásegítened, hogy melletted megtalálja élete szerelmét és akkor dobjon téged.

Ilyen esetekben csak akkor lehet nagy nehezen rávenni a pasikat, ha már tényleg elszállt minden reményük, hogy megtalálják az igazijukat (+ még ha becsúszik a gyerek) és akkor elfogadják, mint halálos ítéletet. De az ilyenből boldog házasság nem lesz, még az unokáid is megemlegetik, hogy milyen sz*r családi élettörténetük van.

Ezzel a nyaggatással legfeljebb annyit érhetsz el, hogyha a pasi ebben a előbb említett reménytelen helyzetben van, akkor megszán és elvesz, de ez olyan, mint amikor a nagyon szerencsétlen helyzetben lévő koldusnak dob az ember pár aprót a saját lelki nyugalmáért... De ha te ezt szeretnéd...

2017. márc. 16. 11:31
 23/56 A kérdező kommentje:
nem, nem ezt akarom :( azt szeretném ha ő is szeretné. De akkor miért nem mondja azt? miért nem képes kimondani, bocsi de én nem szeretném. Még oda is költöztetett magához vidékre, én félve mentem oda. Kérdeztem, biztos ugyanazt akarjuk? Igen, igen, különben nem költöztetne ide. De közös házat tervezünk venni, most kezdtünk el gyűjteni lakáskasszát. Tehát hosszú távon gondolja a kapcsolatunkat szerintem mindenképp.
2017. márc. 16. 11:35
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre hogy full hülyét csinál belőled? Most ezen lehet vitatkozni, hogy van e értelme a házasságnak. (szerintem egyébként van), de a pasid egy sunyi f.asz. Ha lenne benne gerinc akkor meg.ondana hogy a büdös életbe nem fog elvenni. De te meg vagy olyan luzer hogy már egyszer kibékültél vele..aztán mit kellett ott újra megnézni hogy működik e??? Nem hisztizni kéne hanem keresni eg, pasit aki ugyanazt akarja mint te, de ha nem is, legálabb megmondja az igazat és nem hitrget.
2017. márc. 16. 11:38
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mondja azt, mert tudja, hogy ezzel a szöveggel hülyére veheted, mert hagyod magad. Ezek után azt gondolom, hogy te sem szereted igazán, hanem ez már csak nálad is a külsőségekről szól, hogy "Jaj, mit szól a Manyi néni, ha ezek után elhajt az élettársam!". Ugyanis, egy szerelmes ember nem viselné el a megaláztatást, illetve lenne benne annyi, hogy akkor a párja legyen boldog, mégha mással is.

De ez a görcsös kapaszkodás ez nem szerelem. Mitahogy az sem, ha hülyére vesznek.

2017. márc. 16. 11:41
 26/56 anonim ***** válasza:
*hülyére vehet (elírtam bocsi)
2017. márc. 16. 11:42
 27/56 A kérdező kommentje:

Hát eléggé elkeserítő a helyzet, elgondolkozom

Jut eszembe, a múltkor mellettem gépezett, de én filmet néztem, és egyszercsak odapillantottam és épp egy olyan cikket nézett, hogy "hogyan válasszunk karikagyűrűt?" de amikor odanéztem, akkor gyorsan kilépett.. vagy csak én képzelem be már ezeket a dolgokat jelnek?

2017. márc. 16. 12:26
 28/56 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jobb lenne, ha dobnád a palit. Ha ezek után fontos lennél neki, bizti megkérne (bár nem tudom érdemes-e ilyen nyögve nyelős dologból házasságot csinálni, mert lehet ő is csak szánalomból venne már el - ahogy írtam korábban), ha meg nem, akkor nem kár érte és tettél a saját boldogulásodért.
2017. márc. 16. 12:32
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek után ha meg is kér, el is vesz, akkor is ott fog motoszkálni benned hogy ez szánalomból, muszájból teszi-e.

Szóval ennek már mindenképp annyi lesz.

2017. márc. 16. 12:38
 30/56 anonim ***** válasza:
24%
Mert erőszakos vagy, követelőzős és hisztis. Nem mellesleg bele akarod kényszeríteni valamibe amit lehet régebben akart is, de ezzel a stílusoddal elvetted a kedvét az egésztől.
2017. márc. 16. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!