Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?
3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.
Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.
Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.
És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.
Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...
Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?
Vagy ő a paraszt?
Szerintem se akarja, ennyi. Vagy elfogadod, vagy pörögsz még rajta pár évet, amivel lehet sikerül hozzásegítened, hogy melletted megtalálja élete szerelmét és akkor dobjon téged.
Ilyen esetekben csak akkor lehet nagy nehezen rávenni a pasikat, ha már tényleg elszállt minden reményük, hogy megtalálják az igazijukat (+ még ha becsúszik a gyerek) és akkor elfogadják, mint halálos ítéletet. De az ilyenből boldog házasság nem lesz, még az unokáid is megemlegetik, hogy milyen sz*r családi élettörténetük van.
Ezzel a nyaggatással legfeljebb annyit érhetsz el, hogyha a pasi ebben a előbb említett reménytelen helyzetben van, akkor megszán és elvesz, de ez olyan, mint amikor a nagyon szerencsétlen helyzetben lévő koldusnak dob az ember pár aprót a saját lelki nyugalmáért... De ha te ezt szeretnéd...
Azért nem mondja azt, mert tudja, hogy ezzel a szöveggel hülyére veheted, mert hagyod magad. Ezek után azt gondolom, hogy te sem szereted igazán, hanem ez már csak nálad is a külsőségekről szól, hogy "Jaj, mit szól a Manyi néni, ha ezek után elhajt az élettársam!". Ugyanis, egy szerelmes ember nem viselné el a megaláztatást, illetve lenne benne annyi, hogy akkor a párja legyen boldog, mégha mással is.
De ez a görcsös kapaszkodás ez nem szerelem. Mitahogy az sem, ha hülyére vesznek.
Hát eléggé elkeserítő a helyzet, elgondolkozom
Jut eszembe, a múltkor mellettem gépezett, de én filmet néztem, és egyszercsak odapillantottam és épp egy olyan cikket nézett, hogy "hogyan válasszunk karikagyűrűt?" de amikor odanéztem, akkor gyorsan kilépett.. vagy csak én képzelem be már ezeket a dolgokat jelnek?
Szerintem ezek után ha meg is kér, el is vesz, akkor is ott fog motoszkálni benned hogy ez szánalomból, muszájból teszi-e.
Szóval ennek már mindenképp annyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!