Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?
3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.
Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.
Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.
És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.
Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...
Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?
Vagy ő a paraszt?
Ez egy elég kényes téma.
Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 5 éve együtt is élünk. nekem már volt házasságom, kemény 3 hónapig tartott, már az ismerkedésünk során elmondtam, hogy nem hiszek ebben az egészben, ez egy szimbolikus dolog, van aki csak azért házasodik,mert lesz egy tök jó bulija.
Számomra többet jelentett, napokat törtem a fejemet mit mondjak az eskümben, így utólag teljesen feleslegesen.
Ha egyszer sikerül közös gyereket összehoznunk, akkor valószínűleg lesz esküvő, de nem erőltetem a dolgot.
Elvált ember ritkán házasodik újra, főleg ha olyan szarul jött ki belőle ahogyan én is. Lehet, hogy a párod környezetében is hasonló negatív tapasztalatok voltak és emiatt nem erőlteti a dolgot.
40F
Utolsó, nem igazán erről van szó szerintem, vagy talán ez is benne van, hogy azt gondolja, hogy minek, mert úgyis válás lesz belőle...Pedig én nem látok a környezetünkben negatív példát, inkább azt, hogy barátok mind megházasodnak, gyereket vállalnak.
Meg ő nem szereti az ilyen szerepléseket, meg fényképezkedést meg iylenek. Amit meg is értek, nem is kell nekem olyan nagy esküvő. Lehetne a kertünkben, szűk család, vacsora, stb.
"Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?"
Mert a házasság szerinted csak azon múlik, hogy te szeretnéd-e és mennyire? Esetleg az, hogy ő szeretné-e?...
Jó, akkor NEM szeretné, ennyi.
A férfiak cselekvőek, szóval, amit komolyan gondolnak, meg is teszik, nem beszélnek róla.
Azt mondta!, hogy megkér, mert ezt akarod hallani, és ezzel pár évre befoghatja a szádat. Ennyi az egész, addig is a puncid ott lesz neki.
Mond mar el h miert olyan egetveroen fo tos az a jogi szerzodes koztetek???
Sok pasinak kidobott penz az eskuvo ezt meg is ertem mert a korodbeliek siman kiadnanak par millat feleslegesen ra ...
Am mond neki h benne vagy a kettanusba is !
Az ingyenes hetkoznap ...!
"tiszteletben tartaná a vágyaimat, és megtenné értem." Házasodni nem szokás a másik vágyai iránti tiszteletből, ez ahhoz túl komoly dolog. Keress egy olyan férfit, akivel egy az értékrendetek meg a céljaitok, és nem kell mindenféle kis piti érzelmi zsarolást csinálni, hogyha igazán tisztelne akkor ez meg az lenne.
(Amúgy meg mi az a hülyeség, hogy várj türelmesen és teljesülnek a vágyaid? Nem egy nyomorult tündérmesében vagyunk, hanem a való életben, ahol az emberek terveznek és megvalósítanak.)
Még egyszer utoljára elmondhatnád neki, hogy 30 előtt szeretnél gyereket szülni és házasságba. Kérd meg, hogy legyen tisztességes és őszinte és mondja meg, hogyha ő még öt évig nem tervez ilyesmit, mert 1. ne raboljátok egymás idejét (főleg a tiédet ne), 2. nem akarsz kényszer házasságot aminek úgyis válás lesz a vége, egyedülálló anya lenni és folyton hallgatni az ő bezzegezését. Ha kell, akkor tartsatok egy hónap szünetet, magányosan jobban át lehet gondolni bizonyos dolgokat. Ha egy hónap múlva nem éreztek semmit egymás iránt, csak az összeomló terveiteket sajnáljátok, akkor jobb is lesz külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!