Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom nagyon szeretné ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon szeretné ha összeházasodnánk de kicsit félek.3 gyereke van és 10 évvel idősebb is nálam. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Munkahelyen jöttünk össze és már 1,5 éve együtt vagyunk. Én 31/F vagyok ő 43 éves hölgy és van 3 gyereke az előző zázasságából. Úgy érzem szeretem, de a házasság gondolata kicsit megriasztott, egyrészt mert én is szeretnék gyereket idővel, de ő már nem szeretne, ezt már többször elmondta. Amúgy semmi bajom a gyerekeivel, sőt nagyon is jól megvagyunk, egészen elfogadtak úgy érzem. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

2016. márc. 10. 03:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ne. mert te szeretnél saját gyereket. nem várhatja el tőled, hogy elfogadd és neveld a gyerekeit, sajátot meg ne akarj. ez nonszensz. elveheted, de ennek igy csak rossz vége lehet.
2016. márc. 10. 03:19
 2/10 anonim válasza:

Egyetèrtek az előttem szólóval! Nem várhatja el, hogy beletörődj, hogy neked nem lesz..(tőle legalábbis)

Egy kapcsolatban kompromisszzumokat kell kötni! Nem szabad, hogy csak az egyikőtök akarata èrvènyesül-főleg ha ilyen a tèma-mert annak rossz vège lehet! Sok sikert!

2016. márc. 10. 05:19
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem lépj tovább.

Ne apát keressen a hölgy, aki a 3 gyerekét segíti eltartani.

Ismerkedj gyermektelen hölgyekkel, akiknél nincs érdek a háttérben.

2016. márc. 10. 06:53
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Az én párom is fiatalabb nálam, nekem van gyermekem, neki nincs. A kezdetektől fogva tisztáztuk, hogy nálam még benne van a pakliban a gyermekvállalás, de nem mindenáron.

Ő azt mondta, vágyik saját gyermekre, de ha valami miatt nem jön össze, azt is el tudja fogadni.

Ha ilyen helyzetben lennék, mint ti, akkor én magam ragaszkodnék ahhoz, hogy keressen mást, mert nem akarnék magamhoz láncolni valakit, akinek minden lehetősége megvan saját, teljes családra, saját gyermekre, és én ezt nem tudom neki megadni. Bármennyire is szeretném, elengedném.

2016. márc. 10. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek hosszú távon nem lesz jövője.

A párod idős már a szüléshez, nem csodálom, ha nem akar több gyereket, főleg hogy van három.

Azt is el tudom képzelni, hogy négy gyerekkel se akar egyedül maradni.

A házassággal garantálva látja, hogy együtt maradtok, ami azért elég naiv elképzelés.

Abban nincs kompromisszum, hogy lesz gyerek, vagy nem lesz, hogy mondjuk három éves koráig megtartjátok, aztán leadjátok a zaciba, mert már úgyse aranyos.

És sokaknak hihetetlen, de egy férfiban is lehet olyan erős a saját gyerek utáni vágy, mint egy nőben.

Lehet tévedek, de te nem ragaszkodsz a házassághoz, ő viszont igen.

Idővel ezen tönkremegy a kapcsolat.

A gyerek kérdésen mindenképp elcsúsztok.

Szerintem beszéld meg vele higgadtan, hogy nem akarod elvenni, és nem érzed úgy, hogy végleg meg tudsz mellette állapodni, ha nem lesz közös baba, így jobbnak látod, ha elválnak útjaitok.

Más kérdés, hogy döntesz akkor, ha ezek után mégis inkább gyorsan szülni akar.

2016. márc. 10. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha te szeretnél gyereket, és ő elmondta, hogy már nem akar, akkor minek vagy még vele együtt? Nincs közös jövőtök mert mást akartok mindketten. Nyilván nem jó ötlet elvenni így.
2016. márc. 10. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem, ha nem akar tőled gyereket, azt miért akarja annyira, hogy elvedd ? nem érzi, hogy mekkora önzés részéről, hogy neked el kell fogadnod az ő 3 gyerekét, de sajátod, ha rajta mulik, nem lehet ? önmagát és a gyerekeit sokkal jobban szereti, mint téged. a szerelem önző dolog, az igaz, de egy 43 éves felnőtt emberben már kellene, hogy legyen annyi empátia, előrelátás, hogy akkor inkább elengedi a másikat. egyébként nem tudom, milyen az anyagi helyzetetek, de ha a volt férje rendesen gondoskodik anyagilag a gyerekeiről és nektek is van egzisztenciátok, akkor lehetne saját gyerek. kérdés, hogy az anyagiak tartják vissza, vagy csak belefáradt a gyereknevelésbe és üregnek érzi magát hozzá.
2016. márc. 10. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
ja, és másfél év az még lofitty. lehet, 5 év mulva már nem is lesztek együtt.
2016. márc. 10. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! 28 éves nő vagxok, Bp élek.

A 43 éves pasim nem akar se házasodni mert elvált, se gyereket mert neki már van 1.

Komolyan érik a szakítás 3 év utàn emiatt. Ha nem vidéken élsz, ismerkedhetnénk.

2016. márc. 11. 04:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezek sajnos nagyon kardinális kérdések. :( Vannak dolgok, amikben ha nem egyeztek meg, hosszútávon csúnyán megrontják a kapcsolatotokat. Ez a gyerekvállalás kérdés is ilyen. Ha szeretnél, akkor tovább kell állnod, bármilyen nehéz is, mert a Te időd is telik. Ha találni szeretnél valakit, akivel "saját" családot alapíthatsz, akkor ne húzd még el évekig ezt a kapcsolatot.

Ez a gyerek kérdés nekem is nagyon nehéz, 27 leszek most és nekem nem lehet. Szívproblémák miatt nem vállalom be, az esküvőnk előtt sokat beszéltem erről a párommal, hogy végig tudja gondolni. Nem akartam hitegetni és azt sem, hogy "úgyis lesz valami" alapon beleugorjon valamibe és csalódjon. Mi összeházasodtunk, de elengedtem volna, ha emiatt nem akarta volna az esküvőt. Valószínűleg jövőre beadjuk a jelentkezésünket örökbefogadónak és ha szerencsénk lesz, 30 alatt szülők leszünk.

2016. márc. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!