Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 23 éves vagyok. Eljegyzett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok. Eljegyzett a barátom a születésnapomon. Még idén szeretné ha összeházasodnánk. Szerintetek nem vagyunk meg túl fiatalok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem mindig a kor számít. Azt Neked - nektek - kell belülről érezned, hogy elég érett, elég felkészült vagy-e a házasságra.
2012. jan. 5. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem vagytok túl fiatalok, éppen ideális.
2012. jan. 5. 15:10
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez egyéni, személyiségi és érettségi kérdés. Én is ennyi idős vagyok és nem érezném korainak.

Az viszont, kétségek merültek fel Benned, talán annak a jele, hogy Neked még nem érett meg ez a dolog. Szerintem ezzel semmi gond nincs.

Az ezzel kapcsolatos érzelmeidet nyugodtan beszéld meg a Pároddal, meg kell hogy értse. Tegyétek valami későbbi dátumra, ami már Neked is megfelel...

2012. jan. 5. 15:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az életútja. Szerintem nektek kell érezni, hogy megérett-e erre a kapcsolat.
2012. jan. 5. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:

Én nem tenném, de az én vagyok.

Ha szeretitek egymást és biztos vagy benne, hogy elköteleznéd magad egy életre, akkor házasodjatok, de ha a kétség tényleg felmerült, akkor talán nem ártana még kicsit várni. Nem maradtok le semmiről, ha még egy-két évig nem vagytok házasok.

2012. jan. 5. 15:14
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!Én 22 éves vagyok,tehát majdnem veled egykorú,én is idén fogok hozzámenni a páromhoz és bennem egyáltalán nem merül fel semilyen kétség ezzel kapcsolatban.Igaz,mi már lassan 6 éve együtt vagyunk és 2 éve együtt is élünk.

Igazából a kérdésedre az lenne a válaszom,hogy szerintem nem akadály,hogy fiatalok vagytok.Az,hogy a házasság jó döntés lesz-e,vagy sem,az nem azon áll vagy bukik,hogy hány évesen kötitek össze az életeteket,hanem azon,hogy mennyire értitek meg egymást és mennyire vagytok boldogok együtt.Tehát szerintem nem a kor számít!:)

2012. jan. 5. 15:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül benned a kérdés, akkor még az vagy. Bennem is felmerülne.
2012. jan. 5. 15:23
 8/20 anonim ***** válasza:

Ez a kérdést most azért tetted föl, mert kételkedsz, vagy csak azért, mert kíváncsi vagy mások véleményére?

Én csak annyit tudok mondani: a világ legboldogabb embere lettem volna, ha a 23. szülinapomon eljegyez az exem. Ezt neked kell érezned, hogy fel vagy e rá készülve. Én fel voltam, de sajnos nem jött össze.

24/n

2012. jan. 5. 15:33
 9/20 anonim ***** válasza:

Én 20 évesen mentem férjhez,van három gyerekünk. 23 évesen éppen ideális lenne,inkább,mint később. Főleg,ha gyereket is akartok.

De azt neked kell eldöntened,hogy szeretitek-e egymást,tudtok-e alkalmazkodni egymáshoz,együtt akartok-e élni egész életetekben.

2012. jan. 5. 15:33
 10/20 anonim ***** válasza:

Szeritnem lehet, hogy neked még korai. De csak azért mert ezt megkérdezted, ez bizonytalanságra, éretlenségre utal.

Egyébként 23 éves totál normális kor összeházasodni.

Felfogástól, szerelemtől, szituációtól is függhet.

2012. jan. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!