Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok. Eljegyzett a barátom a születésnapomon. Még idén szeretné ha összeházasodnánk. Szerintetek nem vagyunk meg túl fiatalok hozzá?
Mivel megkérdezted, így valószinüleg bizonytalan vagy benne.
Én 20 évesen házasodtam, de nem jutott volna eszembe ilyet kérdezni senkitől. Bár mindenki más.
Ezt te tudod, mióta vagytok együtt, mennyi ideje éltek együtt, mennyire szeretnéd elkötelezni magad.
Én is fiatalon házasodtam, nem bántam meg, mai napig boldogok vagyunk.
27/N
Nem a kor számít, ti érzitek.
Anyukám 22 éves volt mikor férjhez ment apukámhoz(25).
:)
szerintem 20-25 evesen a legszebbek a menyasszonyok...
Az mas kerdes, hogy mennyire erzitek komolynak es biztosnak egymast a kapcsolatban dehat azt csak ti tudjatok...
Amugy a legidealisabb kor...
Sok boldogsagot:)
Szerintem ez egyén függő! Van 27 éves ismerősöm aki még mindig nem érzi magát elég érettnek egy házassághoz, hogy családot alapítson!
Én ép, hogy betöltöm a 23. amikor lesz a lagzink, és é nem érzem magam túl fiatalnak! Van egy stabil párkapcsolatom, egy olyan férfi van mellettem akinek gyereket akarok szülni stb.
Amúgy meg ott kezdődik a gond, hogy te feltetted ezt a kérdést, vagyis te fiatalnak érzed magad az esküvőhöz, hogy családot alapíts!
Ha egy nő őszintén, tiszta szívéből szeret egy férfit akkor nem fogalmazodik meg benne a kérdés, hogy "nem vagyunk még túl fiatalok?"
Szóval elsősorban tisztázd magaban ezt a dolgot, nem vezet semmi jóhoz ha csak a párod véget mész bele az idi esküvőbe! Ha eddig tudtatok várni akkor 1-2 év már se ide se oda!
22 éves menyasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!