Nehezére esett a szüleimnek megköszönteni születésnapomon (szóban! )?
Boldog szülinapot!!!
lehet később vagy pár nap múlva köszöntenek fel:)
Sajnálom!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reklamáld meg nekik!
Lehet nekik annyira nem fontos ez az egész, mint neked. Pedig persze kellene, hogy fontos legyen.
Nekem pl. a férjem olyan, hogy ha épp nem tudott ajándékot beszerezni, akkor nem is köszönt fel szóban sem. Csak ha tud mellé adni vmit. Sose értettem,eleinte nekem is rossz volt, de rájöttem, hogy ő ilyen és kész, nem foglalkozok vele.
Andika és 13:16 köszi^^
13:15 - nincs semmilyen gond tudtommal. akkor látványos felfordulás lenne, most meg csak sima hétköznapok.
13:47 - 16 lettem.
Boldog szülinapot!
Ne haragudj a szüleidre, nem éri meg senkire haragudni, akkor sem, ha igazad van, mert csak magadnak ártasz az idegeskedéssel.
ne idegeskedj!! ma van a születésnapod! ne rontsd el ilyenekkel ezt a napot!!!
Boldog Születésnapot!!!! <3
16/L
Szerintem ha 16 éves vagy, akkor nem tudatosan felejtették el..Talán bűntudatuk is lenne, ha eszükbe juttatnád. Ne fogd fel tragédiaként szerintem, esetleg állj eléjük, és kérd, hogy tépjék meg a füled!:)
Én is gyakran felejtek el dátumokat, pedig egy héttel előtte már készülök, aztán a végére csak kimegy a fejemből:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!