Hogy tudnám elérni, hogy a férjem születésnapomon meglepjen?
kezdeményezz te!
Lepd meg hivd el valamerre ha látja hogy te is ilyen vagy akkor ő is viszonozná ezt de sajnos az is meg lehet hogy még téged is leszólna hogy miért pengeted el a pénzt hülyeségekre
Én is nagyon megértem amiről írsz, minden nőnek jólesik a figyelmesség, aki az ellenkezőjét mondja, az egy önmagával rendkívül őszinte egyed lehet...Én pl dvd-t kaptam kb szülinapomra, de olyat, amit csak egyszer említettem a páromnak, csakúgy mellékesen, hogy kamaszkoromban mennyire szerettem azt a filmet stb. És emlékezett rá. Kell ennél több?
Szerintem az a "baj" a kérdéssel, hogy ha te veszed rá, akkor ugyan ott vagy, mint az édesség vásároltatással...úgy már nem lesz az igazi. Lehet hogy ha látja rajtad idén, hogy mennyire csalódott vagy, legközelebb jobban fog igyekezni. De én nem tenném szóvá a helyedben. Remélem javul majd a helyzet!
Szerintem kezd te, azaz lepd meg őt ezzel-azzal!
Akár 2-3 naponta. És mondogasd, hogy mennyire szereted a meglepetéseket!
S persze, én is azt gondolom, hogy mondanod kellene ezt neki, valahogy így:
"Kedvesem, az az egy vágyam van szülinapomra, hogy lepj meg! Mindegy mivel, csak a te választásod legyen! Örülni fogok, akármi lesz is az. Lényeg, a meglepetés, s hogy rám gondolsz, amikor megveszed, kitalálod, megszervezed...stb."
Nekem ez bejött anno. Igaz kellett vagy 10-szer mondanom, kérnem. De 1-2 év alatt sikerült elérni. Azóta igyexik, és nagyon aranyos. Bár sokat vitázunk más dolgokon, de erre most már odafigyel. Igaz, meglepett 3 számmal kisebb fehérneművel, csilicsáré kalappal, meg hasonlókkal, de én akkor is nagyon örültem neki!!! S ha fel nem is tudom venni néhányukat, ott mosolyognak a szekrényben, s mindennap látom és örül a szívem, ha eszembe jut, hogy tőle kaptam. Összekapcsolom e tárgyak, emlékek által őt és a gesztust. Sokszor ez segít lenyugodni, ha pl. épp vitázunk.
sok sikert!
Az utolsó hozzászóláshoz kapcsolódóan:
lehet, hogy csak észre kell vetetni a férjjel hogy ez milyen jó érzés és utána ráérez az ízére és tényleg szívből fog adni. A ráébresztés a lényeg, nem hogy muszájból adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!