Miért léptek át a születésnapomon?
jó nagy bunkók! kár, hogy tudtál a "meglepetésről", nekem is rosszul esne... egyszerűen nem is barátok, nem törődnek veletek, most legalább kiderült, ne foglalkozzatok velük.
az oké hogy 1-2 ember lemondja, közbejöhet valami, de nem is az utolsó pillanatban értesítették őket, sokkal korrektebb lett volna már akkor szólni, hogy nincs kevünk , nem megyünk, és kész :(
Sajnállak, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve és együttérzek, mert nekünk is vannak ilyen "barátaink".
Lányom szülinapi buliját utólag mondták le. (magyarázat: "gondoltam, ha nem vagyunk ott, egyértelmű, hogy nem tudunk menni" Hááát, parasztok! Nem értem, miért ilyenek bizonyos emberek. Persze fordított esetben óriási lett volna a megsértődés. Jó fél éve nem tartjuk a kapcsolatot, csak ők hívogatnak, de nem tudom,minek. Az ilyen nem barátság.
nekem fontos volt a barátságunk, elnéztem sok mindent, h most depressziós, most nincs kedve, szinte én találtam ki helyettük a kifogásokat, de most elég h veszi valaki a "bátorságot" h negyed órával kezdés előtt dobjon egy sms-t a férjemnek, lesz@rom a depresszióját, azt hiszi körülötte forog a világ?
Egyébként előző nap egy nagyon régi barátnőm köszöntött fel, ő nem felejtette el, pedig évekig másfele sodorta az élet, meg akik eljöttek azokkal is jó volt együtt. Hajlok arra h hagyjuk ezt a mímelt "barátságot"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!