Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy rakás nő önmagánál 30 évvel idősebb férfival akar együtt lenni?
Ismerek jó pár ilyet. Pedig nem is buta és csúnya lányok.
A hatból ötnek nincs is különösen gazdag párja.
Példának okáért itt vagyok én. Ámbár köztünk nem 30, hanem 20 év van.
Általában az a kérdés hogy miért ennyivel idősebbek kellenek. Előre mondom nem más nevében nyilatkozom, hanem szigorúan a saját szempontomból írom le a dolgokat.
Itt nem a kor a lényeg, hogy most nekem x évvel idősebb férfi kell. Ezt inkább onnan kellene megközelíteni a kívülállóknak (aki nem ilyen kapcsolatban vannak ahol nagy a korkülönbség), hogy egy nő, jelen esetben én, találkoztam életem szerelmével, aki számomra a legtökéletesebb és a lehető legjobb férfi aki mellettem lehet. Ééééés, mellékesen ez a férfi pont épp 20 évvel idősebb nálam. Na és? Inkább legyek egy korombelivel csak azért mert sokan rosszallóan néznek és márpedig kislányom, ő jobban illik hozzád? Nem illik jobban hozzám, mert őt nem szeretem.
Remélem érthetően fogalmaztam meg, és ha már csak egy ember is érti, már megérte leírnom.
És pont az a helyzet, ahogyan a Kérdező is észrevette, hogy a "hatból ötnek nincs is különösen gazdag párja".
Az én párom sem milliomos, céges autóval jár, albérletben vagyunk.
Azok a nők, akik a lóvéra mennek, ők teljesen (!!!) más tészta. De az olyan nők mint én, akik valóban szerelmesek a párjukba, nem a korát látjuk, nem a pénztárcáját látjuk, hanem azt az embert látjuk aki a boldogságunkat "okozza".
Én csak azt utálom, hogy sokan egy kalap alá veszik a pénzéhességet a kapcsolatban lévő nagyobb korkülönbséggel. El kell végre fogadni ezeknek az embereknek is hogy nem mindenki gold digger.
És azok után ha valaki ezeket a sorokat elolvassa, vagy egy embertől szájából meghallgatja, annak meg kell értenie ezt. Ha mindezek után is ugyanaz a véleménye, az az ember irigy. Mert látja hogy tökéletes a kapcsolat, de mindenféleképpen bele akar kötni. És csak ebbe tud.
Elnézést a hosszú monológért. (bár akit nem érdekel úgy sem olvassa végig). Aki viszont megtette, annak köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!