Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Együtt voltam 2 évig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt voltam 2 évig egy nálam idősebb nővel, de nemrég szakított velem. Nagyon szeretem, nem tudom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2,5 éve megismertem a barátnőmet, akibe teljesen beleszerettem, félév után össze is költöztünk. Neki már volt egy kislánya az előző házasságából, nagyon összecsiszolódtunk, alapvetően szeretem a gyerekeket, nem tántorított el a dolog. Úgy éreztem, hogy ő álmaim nője és vele szeretném leélni az életemet, ezért megkértem a kezét a nyáron, akkor még ő is odavolt az ötletért. Aztán valami megváltozott, sokszor beszélt mostanában arról, hogy nem tudja, mi lesz velünk, míg végül okt. elején visszaadta a gyűrűt, azt mondta, más életszakaszban vagyunk, nem akar még egyszer csalódni és szakított. Tény, hogy voltak nehézségeink, pl. a volt férje, de nem vettem észre, hogy mondjuk bárkinek is fájna a mi kapcsolatunk vagy ez neki kellemetlenséget okozna. A barátai éreztették, hogy nagyon kedvelnek, a lánya sírt, mikor elmentem. Az ő barátai tartották bennem a lelket, hogy a barátnőm valószínűleg csak attól fél, hogy majd elhagyom, mert túl sok nekem ez az elköteleződés, de azóta rá se lehet ismerni és látszik, hogy megviseli a dolog.

Nem tudom, mit tehetnék, azóta teljesen magam alatt vagyok, 3 hete nem tudok a munkámra sem koncentrálni, baromira szétestem..próbáltam tanácsot kérni másoktól, de mindenki azt mondta, legyek türelmes. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb, de szeretnék visszamenni hozzájuk, azóta nem vagyok önmagam..volt esetleg valaki ilyen helyzetben? Mit tudnék tenni?

2014. nov. 2. 16:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
Lépj túl. A melódra meg figyelj oda, mert ha kivágnak, nagyobb problémád is lesz, mint egy kis tinédzserlamúr...
2014. nov. 2. 16:51
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Nőknek a náluk legalább 10 évvel idősebb pár való. Pár év múlva te hagytad volna ott, mert melletted öreg ek tűnt volna. Nézz meg 45 körüli egykorú párokat. A nő, akár a saját öreganyja, a pasi még mindig jól néz ki. Nyugodj meg, jobb így. Főleg, hogy már szült valaki mástól. Pfejj, sose kellene ilyen nő.
2014. nov. 2. 16:52
 3/17 anonim ***** válasza:
19%

*Úgy éreztem, hogy ő álmaim nője

Ezt egy pasi sosem irná le, és nem mondja.

Kedveském mikor unod már meg végre hogy pasinak add ki magad?:DD

2014. nov. 2. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Örülj, hogy megszabadultál a pedomamitól.

Keress egy hozzád való lányt.

2014. nov. 2. 17:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Számomra ez nem okozott problémát, mert szeretem, elfogadtam a gyereket is, akit szintén szeretek. Lehet, hogy ez furcsa a hozzád hasonló embereknek, de nekem természetes volt, amit érzek, mert ő a legszebb, legkedvesebb nő, akivel valaha is találkoztam és ez nem fog változni. Lehet jönni felszínnel, de ez az én felfogásomban nem így működik, tudom, hogy ő mindig ugyanolyan marad számomra, hiszen nem csak kívül csodaszép, de belül is a lehető legszerethetőbb ember, akit választhattam férfiként. Az emberek meg nem pótolhatóak olyan könnyen.
2014. nov. 2. 17:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Lényeges kérdés, hogy hány évesek vagytok. Mert ha te huszonéves, ő pedig 10-15 évvel idősebb, jogos a nő visszatáncolása. Ő életre szóló párt szeretne, nem olyat, aki 10 év múlva elhagyja, ő pedig már nem fog mást találni. Márpedig ha te nem vagy 30, bizonytalan, hogy hova változik a személyiséged. Ő ezzel tisztában van, látott már egyetsmást.
2014. nov. 2. 17:10
 7/17 A kérdező kommentje:
8 év van köztünk, én 28 vagyok, Ő 36. Nem érzem akkora korkülönbségnek és hogy szükséges általánosítani, egy kalap alá venni minden ilyen helyzetet.
2014. nov. 2. 19:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez még valóban nem borzasztóan sok, és már te is felnőtt vagy némi élettapasztalattal. Még szülni is tudna, ha akar - nem ez lehet a probléma, hogy nem akar? Te pedig lehet, hogy ezt most elfogadod, de akár 20 év múlva is rájöhetsz, hogy inkább mégis jó lenne egy saját gyerek, é tovább lépsz egy fiatalabb után. Nem láthatod te sem előre. Egyébként ha te nem adtál neki okot, hogy kételkedjen benned, akkor önmagában kételkedik. Lehet ő nem érzi úgy, hogy fel tud rád nézni érett férfiként, támaszkodni tud rád, hiszen ő maga mondta, hogy generációs különbség van köztetek, ami ugyan nem igaz, de nagy életszemléletbeli eltérést jelent. Csak erre tudok gondolni, hiszen az, hogy "mit szólnak mások", nem lehet az ok, ha mindenki elfogadott téged és örült nektek.
2014. nov. 2. 20:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Igazából azért is ennyire felfoghatatlan, ami történt, mert a 2 évünk alatt végig kimutatta, hogy szeret, fontos vagyok neki, ő maga mondta, hogy boldoggá teszem és megbízik bennem, ezért is gondolja komolyan a jövőnket. Semmit nem tettem, mégis láttam, hogy kezd megváltozni, mintha elbizonytalanodna. Annyira nyugodt és szép volt ez a 2 év, annyi mindent csináltunk, nem tudom elfogadni, hogy már nincs.

Mi tök nyíltan beszéltünk egyszer a gyerektémáról, mert nem tartom tabunak, meg szeretem a gyerekeket és mondta, hogy ha szeretnék, biztosan bevállalna majd közöset is, mert velem képzeli el az életét.

2014. nov. 2. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért szakított. Nm lehet, hogy valaki telebeszélte a fejét hólyeségekkel, miután megvolt a lánykérés, és látta, hogy na hoppá, ez nem csak egy múló valami, hanem komolyan gondolják?

Bennm ez merült fel mint lehetséges ok.

DE: nem kellett volna hallgatnia arra a személyre, tehát nem okés, ha emiatt tántorodott meg......

2014. nov. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!