Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt voltam 2 évig egy nálam idősebb nővel, de nemrég szakított velem. Nagyon szeretem, nem tudom, mit tehetnék?
2,5 éve megismertem a barátnőmet, akibe teljesen beleszerettem, félév után össze is költöztünk. Neki már volt egy kislánya az előző házasságából, nagyon összecsiszolódtunk, alapvetően szeretem a gyerekeket, nem tántorított el a dolog. Úgy éreztem, hogy ő álmaim nője és vele szeretném leélni az életemet, ezért megkértem a kezét a nyáron, akkor még ő is odavolt az ötletért. Aztán valami megváltozott, sokszor beszélt mostanában arról, hogy nem tudja, mi lesz velünk, míg végül okt. elején visszaadta a gyűrűt, azt mondta, más életszakaszban vagyunk, nem akar még egyszer csalódni és szakított. Tény, hogy voltak nehézségeink, pl. a volt férje, de nem vettem észre, hogy mondjuk bárkinek is fájna a mi kapcsolatunk vagy ez neki kellemetlenséget okozna. A barátai éreztették, hogy nagyon kedvelnek, a lánya sírt, mikor elmentem. Az ő barátai tartották bennem a lelket, hogy a barátnőm valószínűleg csak attól fél, hogy majd elhagyom, mert túl sok nekem ez az elköteleződés, de azóta rá se lehet ismerni és látszik, hogy megviseli a dolog.
Nem tudom, mit tehetnék, azóta teljesen magam alatt vagyok, 3 hete nem tudok a munkámra sem koncentrálni, baromira szétestem..próbáltam tanácsot kérni másoktól, de mindenki azt mondta, legyek türelmes. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb, de szeretnék visszamenni hozzájuk, azóta nem vagyok önmagam..volt esetleg valaki ilyen helyzetben? Mit tudnék tenni?
*Úgy éreztem, hogy ő álmaim nője
Ezt egy pasi sosem irná le, és nem mondja.
Kedveském mikor unod már meg végre hogy pasinak add ki magad?:DD
Örülj, hogy megszabadultál a pedomamitól.
Keress egy hozzád való lányt.
Igazából azért is ennyire felfoghatatlan, ami történt, mert a 2 évünk alatt végig kimutatta, hogy szeret, fontos vagyok neki, ő maga mondta, hogy boldoggá teszem és megbízik bennem, ezért is gondolja komolyan a jövőnket. Semmit nem tettem, mégis láttam, hogy kezd megváltozni, mintha elbizonytalanodna. Annyira nyugodt és szép volt ez a 2 év, annyi mindent csináltunk, nem tudom elfogadni, hogy már nincs.
Mi tök nyíltan beszéltünk egyszer a gyerektémáról, mert nem tartom tabunak, meg szeretem a gyerekeket és mondta, hogy ha szeretnék, biztosan bevállalna majd közöset is, mert velem képzeli el az életét.
Én nem értem, miért szakított. Nm lehet, hogy valaki telebeszélte a fejét hólyeségekkel, miután megvolt a lánykérés, és látta, hogy na hoppá, ez nem csak egy múló valami, hanem komolyan gondolják?
Bennm ez merült fel mint lehetséges ok.
DE: nem kellett volna hallgatnia arra a személyre, tehát nem okés, ha emiatt tántorodott meg......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!