Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Együtt voltam 2 évig egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt voltam 2 évig egy nálam idősebb nővel, de nemrég szakított velem. Nagyon szeretem, nem tudom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2,5 éve megismertem a barátnőmet, akibe teljesen beleszerettem, félév után össze is költöztünk. Neki már volt egy kislánya az előző házasságából, nagyon összecsiszolódtunk, alapvetően szeretem a gyerekeket, nem tántorított el a dolog. Úgy éreztem, hogy ő álmaim nője és vele szeretném leélni az életemet, ezért megkértem a kezét a nyáron, akkor még ő is odavolt az ötletért. Aztán valami megváltozott, sokszor beszélt mostanában arról, hogy nem tudja, mi lesz velünk, míg végül okt. elején visszaadta a gyűrűt, azt mondta, más életszakaszban vagyunk, nem akar még egyszer csalódni és szakított. Tény, hogy voltak nehézségeink, pl. a volt férje, de nem vettem észre, hogy mondjuk bárkinek is fájna a mi kapcsolatunk vagy ez neki kellemetlenséget okozna. A barátai éreztették, hogy nagyon kedvelnek, a lánya sírt, mikor elmentem. Az ő barátai tartották bennem a lelket, hogy a barátnőm valószínűleg csak attól fél, hogy majd elhagyom, mert túl sok nekem ez az elköteleződés, de azóta rá se lehet ismerni és látszik, hogy megviseli a dolog.

Nem tudom, mit tehetnék, azóta teljesen magam alatt vagyok, 3 hete nem tudok a munkámra sem koncentrálni, baromira szétestem..próbáltam tanácsot kérni másoktól, de mindenki azt mondta, legyek türelmes. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb, de szeretnék visszamenni hozzájuk, azóta nem vagyok önmagam..volt esetleg valaki ilyen helyzetben? Mit tudnék tenni?

2014. nov. 2. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rátört a nénire a klímax, vagy a kapuzárási pánik.

Keress egy korban hozzád való huszonéves csajt.

(Vagy mamakomplexusod van?)

2014. nov. 4. 03:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Te meg keress egy agyban hozzádillő csajt, bár ennyi ésszel nehéz lesz.
2014. nov. 4. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Túl sok mindent nem tudsz tenni, ha nem akar tőled már semmit. Megalázkodni, könyörögni pedig nem szabad. Nekem is az jutott eszembe a leírtakról, hogy eljegyzés után valaki telebeszélte a fejét, hogy majd tutira elhagyod pár év múlva egy fiatalabbért.

Tudod az emberek szeretnek beleugatni abba ami nem tartozik rájuk, mert unalmas az életük, vagy irigylik mások boldogságát...

Az viszont sajnálatos, ha ennyire befolyásolható, ha tényleg valaki lebeszélte rólad. Megteheted, hogy utoljára beszélsz vele , ha nem zavar, hogy neki csak ennyi kellett a szakításhoz, vagy fogadd el a döntését, és keress korban hozzád közelebb álló nőt.

2014. nov. 5. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:

"Te meg keress egy agyban hozzádillő csajt, bár ennyi ésszel nehéz lesz."

Bocsika, de nem engem használt -a mami- vibrátor helyett!

Csak már eldobott, mert talált egy újabbat nálad...

2014. nov. 6. 06:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Attól, mert neked nincsenek szociális kapcsolataid, nem itt kéne levezetned a nyomorúságodat. Sajnálunk, felfogtuk, hogy rossz neked, egy primitív lúzer vagy, nem kell tovább ragozni.
2014. nov. 6. 16:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért mert lecserélt téged a "néni", ne a vétlen kívülállókon vezesd te a feszkódat!

(Ha nem írtad volna ki a kérdésedet, nem kaptál volna -neked nem tetsző- válaszokat.)

2014. nov. 7. 11:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Masokat ne hasonlitsd magadhoz, te vagy itt az egyetlen primitiv, kar altalanositani. Tobbieknek koszonom a tanacsukat.
2014. nov. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!