Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nemrég ismertem meg. Nagyon jófej és szép, de két évvel idősebb nálam. Szerintetek érdemes lenne vele randiznom?
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 21:41
2/10 anonim válasza:
Szerintem simán :) Ez nem annyira nagy korkülönbség, de azért leírhatnád a korotokat.
4/10 anonim válasza:
Szüleim között 8 év van :)
És most nekem is egy fiatalabb srác tetszik, 2 év az semmi, simán belefér
5/10 anonim válasza:
Nekem is egy 2 évvel idősebb csaj tetszik (ő most 17) a tetszik enyhe kifejezés, remélem nem ugyanarrol beszélunk :D
csak még a megszólításig nem jutottam el
csak az a kérdés ő mit gondol arrol hogy nála fiatalabbal jár
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2014. jún. 9. 10:11
8/10 A kérdező kommentje:
Ő 16 lesz nem sokára én pedig 14
2014. jún. 9. 21:08
10/10 anonim válasza:
Ha nem ribci, akkor haddszóljon! Gyerünkhajrágoдавай!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!