Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes tenni (ha egyáltalán érdemes-e), ha tetszik egy PhD hallgató lány, aki 3 évvel idősebb nálam, én meg még csak később diplomázom?
most mi a gondod, az hogy idősebb?
ezt nem mondod komolyan, ez nem érdekes, én csak fiatalakkal szoktam összejönni, 3 év nem is nagy idő, ne azzal foglalkozzál már N
Tudom, hogy a kérdés szempontjából egyáltalán nem lényeges, de mit tanít, milyen témában phd-zik? Csak kíváncsiságból...
Sajnos nem tudok segíteni, mert én még nagyobb "sz.arban" vagyok, mint Te....
Nekem 2 phd-s lány is tetszik, az egyik 3, a másik 5 évvel fiatalabb nálam. Az egyik már menyasszony, a másiknak meg barátja van, és nem igazán tudom kiverni őket a fejemből pusztán emiatt. Nem tudom, mit csináljak, hogy csináljam...
Hát, nem szeretném leírni, hogy mivel foglalkozik, nehogy véletlenül olvassa ezt és magára ismerjen! De annyi a lényeg, hogy abban a témában mozog, amire én is szakosodom!
9. válaszoló: :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!