Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes tenni (ha egyáltalán érdemes-e), ha tetszik egy PhD hallgató lány, aki 3 évvel idősebb nálam, én meg még csak később diplomázom?
Figyelt kérdés
Napi hülye kérdés :) De nem "fake".2013. márc. 5. 12:33
11/26 anonim válasza:
semmit. 3 évvel idősebb, szóval 95%hogy nem vesz téged emberszámba, arról meg végképp tegyél le hogy potenciális partnernek tekint.
12/26 A kérdező kommentje:
Ja és a 3. hozzászólás se rossz :D
2013. márc. 5. 13:37
13/26 A kérdező kommentje:
Legutolsó:
Ezt bővebben is kifejtheted, lehet, hogy meggyőzöl, lehet, hogy nem. Az különben önmagában nem igaz, hogy embnerszámba sem vesz.
2013. márc. 5. 13:38
14/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha értelmes, normális, normális kapcsolatban élő lányokról beszélünk, akkor esélyed sincs náluk, pont ezért kérdeztem a kérdezőtől is, hogy van-e barátja/vőlegénye/kiskutyája/kismacskája a lánynak aki neki tetszik. Amúgy most már engem is kíváncsivá tettél kedves kérdező, legalább a város nevének kezdőbetűjét leírhatnád ahol egyetemre jársz. :)
15/26 anonim válasza:
(Legalább azért, hogy a saját barátnőmet kizárhassam. Kevés dologért harapok, de ha valaki a leendő menyasszonyomat akarja annak megy a vörös kéz és romlik majd az aránya. :P )
16/26 A kérdező kommentje:
ja a város teljes nevét is elmondhatom, Bp., de nem gondolnám, hogy van valakije és nem is tartanám ízlésesnek foglalt csajokat "macerálni".
2013. márc. 5. 19:44
17/26 A kérdező kommentje:
De nekem nem tudnál vörös kezet küldeni akkor se, ha a menyasszonyod akarnám. Csak a 8-asnak tudsz küldeni, de ő se hiszem hogy pont a te arádat akarja :D
2013. márc. 5. 19:50
18/26 anonim válasza:
Megnyugodtam az én leendő menyasszonyom Pécsen PhD-zik. Valóban nem túl ízléses dolog egyébként, jó olvasni, hogy van még aki ezt tiszteletben tartja. Nézd ha nincs senkije, akkor sok veszítenivalód nincs, próbáld meg elhívni valahova, akár csak meginni egy teát/kávét/üdítőt az egyetem büféjében, vagy valami közeli hangulatos kis helyen. :)
19/26 A kérdező kommentje:
köszi a tippet
2013. márc. 5. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!