Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok, ha a párotok megkérné a
kezeteket 5 hónap után?
Szakítanék. 5 hónap az semmi, ha valaki annyira éretlen, hogy ennyi idő után elkötelezné magát, akkor kiábrándulnék egy másodperc alatt belőle. Persze van, akinek bejön, hogy azonnal összeházasodnak és leélnek egy életet, én is ismerek ilyet. De én nem ez a típus vagyok, és ezt a partnereim szokták is tudni, hisz beszélünk erről, hogy ki hogyan képzeli el a jövőt. Ha annak ellenére, hogy elmondom, hogy eleve nem igazán vagyok házasságpárti, de ha hozzámennék valakihez, ahhoz is éveknek kéne eltelni, mégis megkérné a kezem hónapok után, az mehetne, amerre látna.
2015. márc. 23. 14:30
2/48 anonim válasza:
Kapcsolattól függ szerintem
Nekem is 5hónap után kérte meg a kezemet, de már 6éve ismertük egymást. Ráadásul az 5 hónap alatt végig együtt éltünk. Már házasok vagyunk, van egy pici fiúnk. Minden rendben! 👍
2015. márc. 23. 14:32
Én időt kérnék, hogy teljesen megismerhessük a másikat, a jó és rossz tulajdonságokat egyaránt. Ahhoz előbb x ideig együtt kell élni, hogy lássam, mennyire passzolunk. De pl. 1-2 év után, amiben van együtt élés is, szerintem nem ciki megkérni valakinek a kezét.
2015. márc. 23. 14:33
Örülnék neki és a jelenlegi barátomnál igent mondanék. :)
Az esküvőt úgy beszélném meg, hogy legyen időnk jól/jobban megismerni egymást (teljen el még minimum 5-7 hónap) és utána jöhet a lagzi. :)
(2-3 hónapnál nem tudnám még komolyan venni.)
2015. márc. 23. 14:34
5/48 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok és elég idős, akár nagypapa is lehetnék, de életem során akadt egy-két nő, akit egy perc után is megkértem volna, sőt az egyikkel össze is költöztünk egy éjszaka után és 33 évig éltünk együtt. Szegény nemrég halt meg. Most megint "csajozok" hozzám illő korú hölgyekkel, és két hónap kb. elég, hogy valakiről mindent tudjak. Ha túl sok időt vacakoltok, akkor legyetek élettársak, az is megteszi. Aztán, ha gyereketek lesz, majd meglátjátok. Bocsika, hogy beleszóltam.
2015. márc. 23. 14:35
Én nagyon megijedtem egykor, és azt mondtam, jegeljük a témát egy időre. Ő volt az első pasim, persze nem is voltunk sokáig együtt, 9 hónap múlva szakítottam vele, de nem a lánykérés miatt.
2015. márc. 23. 14:44
Örülnék neki, és igent mondanék:) - Az előző hozzászólóval teljesen egyetértek. Két hónap alatt lehet érezni, hogy a másik az "igazi"-e vagy sem, és hogy érdemes-e a kapcsoltért küzdeni.
2015. márc. 23. 14:44
Ez teljesen a kapcsolattól és a benne szereplő emberektől függ. A párom és én azonnal tudtuk, hogy hamar házasság lesz. 4 hónap után költöztünk össze, rá két hónapra megkérte a kezem, három hónap múlva esküvő volt. Azóta is minden rendben van. Igaz, harminc fölöttiek voltunk, mondhatni már benőtt a fejünk...
2015. márc. 23. 14:48
Ha szerelmes lennék a fickóba akkor igent mondanék. Az eljegyzés nem jelenti azt, hogy rögtön össze is kell házasodni.
Ha nem lennék szerelmes, akkor annyit mondanék "most még nem akarok hozzád menni".
2015. márc. 23. 14:51
Én akkor nagyon beparáztam mikor a férjem kb. 3 hét ismeretség és hivatalosan 1 nap "járás" után már azt mondta "szeretlek" Azt hittem kamuzik, de aztán rájöttem tényleg szeret. Valakik erre is hónapokat várnak. De aztán 2 hónap múlva egy beszélgetés alkalmával mondtam neki hogy sztem 1-2 hónap után el lehet dönteni akarsz-e valami komolyabbat a másiktól vagy sem. Ő is ezen a véleményen volt. Aztán megbeszéltük hogy 3 év múlva ha végeztem a sulival összeházasodunk. És az is így volt, habár a tényleges lánykérésre 2 év után került sor a hivatalos eljegyzésre meg 8 hónappal a lagzi előtt.
Szóval lehet úgy érzi te vagy a nagy ő mire várjatok?!
2015. márc. 23. 14:52
Kapcsolódó kérdések: