Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a párotok megkérné a kezeteket 5 hónap után?

Figyelt kérdés

2015. márc. 23. 14:24
1 2 3 4 5
 31/48 piroska és a farkas ***** válasza:
64%
Hát én, speciel, igent mondtam. azota is azt érezzük, h életünk legnagyobb ajándéka a másik, illetve mostmár a kislányunk is. Még nem ismertük egymást 1 éve, mikor összeházasodtunk.
2015. márc. 23. 21:38
 32/48 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat, akik pedig már férjnél vannak, esetleg már gyermekük is van, azoknak sok-sok boldogságot és egészséget kívánok. :)
2015. márc. 23. 21:55
 33/48 anonim ***** válasza:
25%
És aki nem, az dögöljön meg?
2015. márc. 23. 21:59
 34/48 A kérdező kommentje:
A házasoknak illik sok boldogságot kívánni. Nem tudom mért kell még ebbe is belekötni. De különben ahogy gondolod kedves utolsó.
2015. márc. 23. 22:41
 35/48 anonim ***** válasza:
34%
Nézd el neki, frusztrált szegény, hogy neki nem jött össze.
2015. márc. 24. 12:29
 36/48 anonim ***** válasza:
24%

A friss házasoknak illik sok boldogságot kívánni.

Bemutatnak valakit:

- Béla vagyok, ő a feleségem, Manci.

- Sok boldogságot!

2015. márc. 24. 13:26
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hogy rövidre zárjuk a kérdező helyett és utólagos engedélyével:

Mindenkinek minden jót, boldogságot, egészséget meg amit szeretne!

ÉS további szép napot! (remélem ettől mindenki megnyugodott :D)

2015. márc. 24. 13:49
 38/48 anonim ***** válasza:
67%
Két hét után kérte meg a kezem. Nem féltem, tudtam, hogy ő lesz az igazi. Azóta megvolt a lagzi, az idő minket igazol. A kapcsolat minőségétől függ a "hölgyválasz". Más férfinak korábban (aki 2 év után kérte meg a kezem)simán nemet mondtam, mert éreztem, hogy ez a kapcsolat nem jut el a házasságig. Neked kell érezni, hogy mennyire állsz készen, és mennyire vagy biztos a dolgodban.
2015. márc. 24. 20:27
 39/48 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is korfüggő...

Pl a párom édesanyjának második házasságának a sztorija az, hogy egy buliban meglátták egymást a férjével. A férje mondta a haverjának, akivel a buliban volt, hogy azt a nőt el tudom képzelni a feleségemnek. Ez volt májusban. Novemberben volt az esküvő :) Ennek 20 éve és látnotok kéne! Mint két szerelmes kamasz, jó rájuk nézni! 40 évesek voltak ekkor. Mi a bánatnak jártak volna 2-3 évet, aztán meglátjuk felkiáltással?

De mondjuk a 30-as korosztály ennél is szenzitívebb, a biológiai óra ketyegése miatt. Bizony-bizony, egy gyerektelen 32 éves nő nem fog 1 évig járni, 2-3 évig együtt élni, majd 1 évig jegyben járni valakivel, hogy aztán legyen gyerek. Ha meg a gyerek jöhet egy év után pl., vajon a házasság miért nem????

Párom tesójáéknál pl. így volt. Lánykérés fél év után, gyerek egy év után. Igaz, azóta sem házasodtak össze, de ennek is már 10 éve, akkor nem mindegy???

Párom az én kezemet 6 hónap után kérte meg és igent mondtam neki. Egyrészt, mert soha senki iránt nem éreztem még így és senkivel nem voltam még ennyire egy hullámhosszon, másrészt pedig mert mire eljutunk a házasságig már 2 éve leszünk együtt, mivel mindenképp nyári esküvőt szeretnénk, de a pénzt még össze kell rá rakni. 2 év pedig egyáltalán nem rövid idő. Ha addig beüt a krach, hát max nem házasodunk össze. De teljesen biztos vagyok benne, hogy NEM fog. Ő az igazi, nehéz megfogalmazni, de érzem és kész. Én nem vagyok öreg, 26 vagyok, de nem várnék 5 évet egy házasságra... már csak azért sem mert nincs rá garancia, hogy valakik ne a 6. évben szakítsanak...

És hozzátenném, ezt az ember tényleg érzi! Pont barátnőm röhög rajtam mindig, hogy én mondtam se házasság, se gyerek! Pedig volt korábban élettársam kettő is. Egyikkel 5 a másikkal 2,5 évet éltem együtt, de nem érdekelt a dolog, mert ők nem olyanok voltak, mint a vőlegényem. Szerintem akinek az ember nem mondana igent az első hónap után, annak

3 év múlva se fog akkora vággyal igent mondani... vagy sehogy.

És én továbbra is tartom magam: mindenki akkor megy férjhez, mikor megkérik. Azért én a gyakorlatban nem ismerek olyat, aki nemet mondott, mert "túl korai". Olyat igen, hogy az esküvővel konkrétan még vártak 2-3 évet. Persze akkor minek a lánykérés, kérdik sokan, de 2-3 év nem sok, főleg, ha még a lagzi árát is össze kell tenni, mint nekünk. Nekünk 1,5 év alatt vért izzadósan fog csak összejönni...

2015. márc. 24. 21:09
 40/48 anonim ***** válasza:
54%
Ja! És akkor még nem is számolgattam, hogy eszerint az esküvőn már 27 leszek, szóval szomorú tény, de én se leszek fiatalabb. 26 évesen tényleg 5 éveket kéne még várni? Nem szeretném 30 fölött sokkal szülni az első gyerekemet. Márpedig ha mindent ennyire megfontolunk, az lenne belőle. Az életben tényleg nincs semmire garancia. Néha ugrani kell és kész.
2015. márc. 24. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!