Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja, hogy nagyon szeretném ha megkérné a kezem, és összeházasodnánk, de nem teszi. Miért?
3 éve vagyunk együtt, és én már nagyon sokszor mondtam neki, hogy szeretném ha összeházasodnánk, céloztam rá, hogy szeretnék egy gyűrűt, viccesen, komolyan, stb.
Ha meghallom pl. hogy valaki ismerős házasodik, akkor szomorú leszek, vagy pl. máskor esküvői fotókat nézegettünk, egy ismerős párét. És hát elérzékenyültem, meg rossz kedvem lett, hogy mennyire szeretnék én is már ilyet.
Párom ezt nagyon jól tudja, és ha felhozom, akkor mondja, hogy igen, tudja hogy nagyon szeretném, de mindig felhoz valami negatív dolgot is mellé, hogy dehát ott esküt kell mondani (ez neki ciki talán, ezért mondja), vagy hogy ő nem akar felhajtást, stb.
És ilyenkor én fél napig morcos vagyok, szomorú. Ezért ő meg mérges lesz kb. hogy én mit "nyavajgok", meg tudta hogy nyüszítés lesz, ha én meglátok valami esküvői fotót.
Ki vagyok tőle, hogy más ismerősök később jöttek össze mint mi, és már házasságon túl vannak, és babát vár a lány...
Tényleg nem kéne szomorúnak lennem emiatt?
Vagy ő a paraszt?
Még azon gondoltam, hogy ez követelőzés a részemről?
Mert azt nem akarom...
Meg a másik, hogy mindig azt mondja, hogy ne legyek már ennyire rajta, csak élvezzem az életet és majd teljesülnek a vágyaim. Meg örüljek annak ami van.
Oké, de azt mondja, hogy velem akarja leélni az életét, meg én vagyok neki a legfontosabb... De én ezekből a jelekből nem ezt látom, mert ha így lenne, akkor tiszteletben tartaná a vágyaimat, és megtenné értem.
Mindig azt mondja, dehát az esküvő macera, stb.
Ha túl sokat mondod, akkor az pont ellentétes érzést vált ki sok férfiból... Ha azt érzed, hogy szeret, akkor bízz benne, hogy meg fogja kérni a kezed, és elvesz. De azt is lehet, hogy leülsz vele beszélgetni, hogy veled képzeli-e el az életét, akár házasság nélkűl is, vagy se?
sokan vagyunk házasságellenesek, de nem párkapcsolatellenesek! Vagy egy korábbi rossz tapasztalat miatt, vagy úgy gondoljuk, hogy ezzel a szabadságunk megmarad, még ha el is vagyunk köteleződve.
Egyébként mennyi idősek vagytok?
Nem vagytok túl fiatalok?
Vagy esetleg neki nem számít a gyűrű se a papír, enélkül is lehet boldogan élni :)
Nemtudom mi számít túl soknak... Mondjuk átlagban havonta egyszer? nem is tudom... sokszor mondtam már.
Én 28 éves vagyok, ő 38.
Kicsit az az érzésem van, hogy tudja, hogy én nagyon szeretném és csakazért sem teszi meg...
Az első egy barom...
Kérdésre válaszolva, 3 év az nem olyan rengeteg idő... Nekem is van ismerősöm akik 1,5 év után összeházasodtak, lány kb 9 hónap ismeretség után esett teherbe.
Azért ez se normális... Meg kell ismerni a másikat előtte, 3 év már elégséges, de ha még csak a húszas éveitekben vagytok, könnyen lehet még várna 1-2 évet... Amúgy is elveszik a varázsa a lánykérésnek ha folyamatosan ezen pörögsz, olyan mintha magadat kérnéd meg és nem is ő téged, és hol marad a meglepetés ereje... Szóval 1-2 évig most jegelhetnéd a témát, aztán ha akkor se, akkor ezen ne múljon a gyerekvállalás. Házasság nélkül is meglehet próbálni, amúgy is a gyerek szerintem erősebb kötelék mint egy papír, és aki nem így gondolja, annál súlyos problémák vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!