Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a párom megkérné a kezem. Hogyan tudnám rávenni, hogy ne várjon tovább?
HÁHÁHÁÁÁÁÁ, basz@d.
Kegyetlen jó vicc volt ez így. Na nézzük:
1: szépen elkezded zsarolni, hogy amíg nincs gyűrű, nincs szex.
2. megembereled magadat, és elfogadod, hogy akkor kér meg, amikor meg tud.
3. veszel magadnak egy gyűrűt, átadod neki, és megkéred, hogy kérjen meg.
25/F
Eszembe jutott egy vicc is:
Mikor kéri meg egy férfi a párja kezét?...
....
....
Ha az övé már elfáradt.
Badum tssss
Mondd meg neki, hogy van egy másik kérőd is, de a párodé az elsőbbség még.
Én nem szeretném, ha a nőm erőltetné a lánykérést, mert gyanús lenne valami. Jah, és házassági szerződést is kötnék.
"ő már évek óta tervezgeti, csak azért nem tette meg mert a megfelelő pillanatra vár."-az első 4 válaszolónak látszik, hogy fogalma nincs arról, hogy ez a mondat mit jelent.
Jó látni, hogy jó érzésű, rendes sráchoz van alkalmad. Ilyenkor motiváló erő szokott lenni az, ha a lakást tervezitek, legalább félig legyen meg, vagy akár egy olcsón megvett kis felújítatlan lakás, de a tiétek, s amiért mindketten megdolgoztok lassanként. Ez sokat jelent és szintén a házasság felé visz.
Sehogy.....ez a pasi döntése bármennyire is furán hangzik.
37F
Rég óta van barátom, még mindketten fiatalok vagyunk (Barátom anyja, a barátom mostani korában már megszülte őt, de ez mellékes). Már tudjuk, hogy a későbbiekben össze akarunk házasodni, de a leánykéréssel még pár évet biztos várunk. Egyetem és egy-két év munkatapasztalat után esedékes. Elviekben már meg van kérve a kezem, csak ez nem hivatalos.
Én nem aggódnék. Ha ő is tervezi, akkor biztos nem halasztja sokáig. Lehet attól fél, hogy eljegyzés után egyből esküvőt akarsz és ő azzal még 1-2 évet minimum szeretne várni.
Nyugtasd meg, hogy nem akarsz még esküvőt, de azt már nagyon szeretnéd, hogy a kapcsolatotok egy komolyabb szintre lépjen.
Szerintem ennyiből is értette a témát. Ha komolyan gondolja, amit mondott, nem hiszem, hogy több évet kellene várnod a lánykérésre.
Nálunk ez úgy volt, hogy együtt megbeszéltük, hogy ideje lenne összeházasodni, összedobtuk a gyűrűk árát, kitűztük az időpontot. Mi nem vártunk semmilyen megfelelő alkalomra. Annyi elég volt, hogy szeretjük egymást és együtt akarjuk leélni az életünk.
Nyugodtan erőltesd egy kicsit ha mindent el akarsz rontani.
Vagy várj türelmesen! :)
EGyszer nekem is elszólta magát a párom, hogy már vagy 2 éve tudja, hogy hol, mikor, és hogyan fogja megkérni a kezem. Persze, mint minden szerelmes nő, én is már fejben az egész nászutat is megterveztem már, szóval nagyon örültem, és én is elkezdtem várni, türelmetlenkedni. De aztán leálltam, mert mikor újra és újra felhoztam a témát, láttam rajta, hogy idegesíti kicsit.
Tudom, hogy szeret, hogy meg akarja kérni majd a kezem, hogy velem tervezi a jövőjét, de nem fogom erőltetni, siettetni.
ha ő úgy érzi, hogy csak 2 év múlva teszi meg, akkor 2 év múlva. :)
Te se erőltesd, mert félő, hogy esetleg elüldözöd magad mellől. Hiszen melyik férfi akarna mellé egy ilyen ripacsot, aki szinte minden mondatával erre utalna? Még azt érezné, hogy "kötelessége" megkérni a kezedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!