Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok megkérné a kezeteket, de te már előtte kijelentetted, hogy nem házasodnál meg soha?
Én is egy véleményen vagyok veled. Papír nélkül is lehet szeretni a másikat. :)
Beszéljétek meg, hogy ki miért gondolja úgy, ahogy.
Ne haragudj, de agglegény akarok maradni!
f/60
Szakítanék, mert ez nekem annyit jelent, hogy nem veszi komolyan, amit mondok.
Ilyen emberrel meg együtt élni sem akarok.
Elméletben: Valószínűleg elfogadnám a gyűrűt, de megkérném, hogy maradjunk ennyiben. A szándékot értékelem, de tartsuk tiszteletben egymást, ha kizártnak tartom, nem engedek - a jegyesség kompromisszum. :)
Gyakorlatban: nálunk pont fordítva van, párom jelentette ki a kapcsolat elején, hogy ő biza nem házasodik. Én meg mondtam neki, hogy akkor ne számítson velem örökkön-örökkére, mert nekem meg fontos, és előbb-utóbb ebből köztünk feszültség lesz - persze nem zárva ki, hogy a kedvéért lemondok az "igényemről". :)
Végül ő gondolta meg magát, mostanra eldöntötte, hogy egyszer elvesz. :)
Beszéltünk róla, mondtam, hogy nekem nem fontos a házasság, de egy gyűrűt azért szeretnék.
Amikor megkérte a kezem, habozás nélkül mondtam igent.
Most volt az egy éves házassági évfordulónk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!