Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan házasodnál akkor, ha egyik szülőddel nincs jó viszonyod?
Ki hogyan szervezné az esküvőjét akkor, ha az egyik szülőjének feloldhatatlannak tűnő ellentéte lenne a leendő házastársával? Félő, hogy nem tudna örülni az esküvőn a párral, hiszen egyiküket nem szívleli.
Mivel szülőről van szó, nem meghívni elég ciki lenne, 10-20 fős szűk körű esküvőn meg pláne...
Magyarul, akkor a ti viszonyotokkal nincs is semmi baj, csak besértődtél, mert valami baja van a pároddal?
Jaj az enyémnek is van baja az enyémmel, nem veszem fel és kész.
Nekem annyira nincs jó viszonyom az egyik szülőmmel, hogy nem beszélek vele évek óta, így egyértelmű, hogy az esküvőn sem lesz ott.
Nagyon nagy ellentétnél én a kéttanús verziót választanám, mert a hátam közepére sem kívánnám a cirkuszt, kisebb "hiszti" esetén EGYSZER hajlandó lennék leülni a felekkel, és ha nem feloldható az ellentét, akkor szintén kéttanús verzió a nyerő.
Vagy ha nagyon ragaszkodnék más emberekhez, akkor csak a problémás személyek nem lennének ott (szülő sem kivétel, ha tényleg képtelen viselkedni, elvégre ez nem nagy elvárás...). Felnőtt emberekkel nem vagyok hajlandó ovis szintű jeleneteket rendezni, akár családról van szó, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!