Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan házasodnál akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan házasodnál akkor, ha egyik szülőddel nincs jó viszonyod?

Figyelt kérdés

Ki hogyan szervezné az esküvőjét akkor, ha az egyik szülőjének feloldhatatlannak tűnő ellentéte lenne a leendő házastársával? Félő, hogy nem tudna örülni az esküvőn a párral, hiszen egyiküket nem szívleli.

Mivel szülőről van szó, nem meghívni elég ciki lenne, 10-20 fős szűk körű esküvőn meg pláne...

2013. jan. 30. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Hát pedig, ha nincs jó viszonyunk, ne örül, sőt nem csak a páromat nem szereti, hanem engem sem, akkor nem hívom meg. Akkor sem, ha a szülőm.
2013. jan. 30. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem rá kell bízni a döntést a szülőre. Hívd meg, aztán ha eljön, akkor nyilván nem lesz vele gond, nem fog pofákat vágni, ha meg nemet mond, akkor nem lesz ott.
2013. jan. 30. 19:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Pár hónapja szervezzük az esküvőt, közben bukott ki a már régen lappangó dolog, hogy nem szívleli a páromat. De végig úgy volt, hogy besegít a költségek 1 harmadával. Amit nem kértem, de Ő ragaszkodott hozzá. Szóval azt nem mondanám, hogy engem nem szeret. Csak furcsa lenne a kapcsolatunkról zengeni ódákat az esküvőn, amikor tudjuk, hogy van ott valaki, aki utálja egyikünket, vagy legalább is baja van vele, nem kicsi.
2013. jan. 30. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Odaállnék a szülőm elé, és megmondanám neki, hogy nekem sokat jelentene, ha ott lenne ezen a napon, és velem örülne. Kétlem, hogy egy szülő erre nemet mondana. Egy napig el tudja tűrni a párodat, aztán utána max. családi összejövveteleken kell jópofizniuk.
2013. jan. 30. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Magyarul, akkor a ti viszonyotokkal nincs is semmi baj, csak besértődtél, mert valami baja van a pároddal?

Jaj az enyémnek is van baja az enyémmel, nem veszem fel és kész.

2013. jan. 30. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nincs jó viszonyom az egyik szülőmmel, hogy nem beszélek vele évek óta, így egyértelmű, hogy az esküvőn sem lesz ott.

Nagyon nagy ellentétnél én a kéttanús verziót választanám, mert a hátam közepére sem kívánnám a cirkuszt, kisebb "hiszti" esetén EGYSZER hajlandó lennék leülni a felekkel, és ha nem feloldható az ellentét, akkor szintén kéttanús verzió a nyerő.

Vagy ha nagyon ragaszkodnék más emberekhez, akkor csak a problémás személyek nem lennének ott (szülő sem kivétel, ha tényleg képtelen viselkedni, elvégre ez nem nagy elvárás...). Felnőtt emberekkel nem vagyok hajlandó ovis szintű jeleneteket rendezni, akár családról van szó, akár nem.

2013. jan. 30. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem voltam jóban apukámmal, már egy ideje nem beszéltünk, annyira megbántott. Aztán a tesómmal elküldtem neki az esküvői meghívót. Nem tudtam, hogy eljön-e, de eljött. Persze nem ült előre, csak a hátsó sorba, de ott volt. Utána sietett, de odajött gyorsan gratulálni. A férjem meg mondta neki, hogy jó lenne, ha innentől jobban vigyázna rám. Tisztára meghatódott. Remélem most már megjavul a kapcsolatunk.
2013. jan. 31. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!