Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem jegyez el?
Kedves kommentelők!
Mielőtt véleményt formáltok,szeretném megkérdezni,voltatok már eljegyezve egyáltalán valaha? :)
Én kétszer megéltem,ebből egy házasság is lett.
Tudom milyen érzés. Te tudod? :)
Van fogalmad arról,milyen az,amikor a párod meglepetést okoz?
Amikor elvisz egy romantikus helyre ,olyan,mint a filmekben,letérdel,gyűrűt nyújtva,és megkérdi lennél e a felesége. Amikor egy napra,abban a pillanatban hercegnőnek érezheted magad.
Majd amikor megélsz ilyen pillanatokat az életedben,amikor majd lesz olyan férfi,akivel kölcsönösen szeretitek és tisztelitek egymást. Amikor majd lesz olyan férfi,akivel közös terveitek is vannak. Akkor megfogod élni :) én szívből kívánom nektek!
Utána más megvilágításban látod majd a dolgokat. Mondjuk az eljegyzést,mint szó fogalmát,vagy a házasság lényegét.
Amikor szerzel ilyen tapasztalatot,akkor írhatsz ide nekem választ és véleményt :) Köszi!
Utolsó kommentelőnek:
Nem akar 30 éves nőket keresni,többször mondtam már neki egy vita alkalmával,vérig sértettem :) azt mondta volt neki,köszöni,elég volt :)
15ös vagyok
Mint mondtam sajnos a családunkban lévő hasonló szitu eléggé befolyásolta a véleményem, nem tudok elvonatkoztatni tőle és valahogy egyből eszembe jutott ahogy olvastam a kérdésed. Ne haragudj nem akartam beszólni, tudom hogy nem vagyunk egyformák és csak azért mert az én ismerősöm ilyen attól Te még nem biztos hogy szintén olyan vagy. De felmerült bennem.
Ettől függetlenül a kommentem utolsó részét tartom továbbra is, hiszen egy esküvő tényleg kihozható nulla forintból, sőt ha igazán szeretik egymást a felek nem kell ragaszkodni az arany gyűrűhöz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!