Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jegyez el?
Nem tudom, nem valószínű. Ha el is jegyez, akkor is csak azért, mert rágod a fülét érte, de ő nem szeretne elvenni, ez biztos. Tehát majdhogynem belekényszeríted a házasságba.
Én eleve nem nyaggatnék senkit, hogy vegyen el az akarata ellenére.
Ha el tudod fogadni, a házasság helyett az együttélést, akkor jó, ha nem tudod, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz. Sajnos ez van.
Amúgy teljesen megértem az érzéseidet.
Én értem a párodat.
Amíg a család piszkálja hogy kérd már meg a kezét, addig nem akarja, mert szerintem nem szeretné ha azt gondolnák hogy unszolásra kér meg. Rossz lehet ám, ha a család elsüti előre az eljegyzés témát, utána már nehéz meglepetést okozni mindenkinek.
Szerintem megvárja amíg lecsendesedik a téma, aztán meglepiként megkéri a kezed. Vagyis Így legyen! :)
Ne legyél türelmetlen, ha ennyi ideje együtt vagytok már, tutti szeretné továbbra is a kapcsolatot, főleg ha amúgy jól megvagytok.
És mit tennék a helyedben? Türelmesen várnék. Hidd el, mire nálad is elfelejtődik a téma, addigra pont megfog lepni vele úgy hogy nem is fogsz rá számítani.
Ha szeretitek egymást légy türelemmel.
a srácok mindig akkor akarják szorosabbra fűzni a kapcsolatot, ha félnek, hogy elveszítik a nőt
ajánlom figyelmedbe: a Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak c. könyvet
Hát ez attól is függ mennyi idős vagy.
De gondolom nem tegnap múltál 20.
Nekem például fontos volt, hogy ne csak "élettársak" legyünk, hanem jegyesek majd férj és feleség.
Szerencsére az én páromat nem kellett "kérlelni" magától is lépett.
Szerintem is csak duma, hogy a család miatt nem meg minden.
Én az 5. évforduló után leléptem volna, harmincon túl a 3. után.
Ha komolyan gondolja, vegyen el, ha nem, akkor nincs harag, de ne raboljuk egymás idejét.
És aki azzal jön, hogy nem a papír számít... akinek valóban nem számít, az aláírja...
Hány évesek vagytok?
A 7. év amúgy is nehéz(pedig nem is vagyok babonás és mégis nekünk is bejött)ne tetézd még ezzel.Ha 7 éve együtt vagytok és minden szuper, és ismered a párod akkor meg kell, hogy értsd őt, sőt neked kell tudni, hogy neki miért nem fontos, és ha megbeszéltétek akkor az alapján dönts, hogy megérted-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!