Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem jegyez el?
Az eljegyzésenk mi értelme, ha utána házasságról nincs is szó? Most nyomás van az eljegyzésre, utána nyomás lesz a házasságra is.
Terveztek-e közös gyereket? Mert ha igen, akkor az kellő érv lehetne a házasság mellett.
ha nincs lagzi, akkor merre fele haladtok???
bocs azt hittem egy 19 éves írta ki
hisztiparádé indul.
Légyszi ne haragudj meg, hogy leírom a véleményemet.
De szerintem nagyon gáz, hogy 36 évesen eljegyzést akarsz. Főleg úgy , hogy nem lesz esküvő, szó sincs róla. Gyakorlatilag így semmi értelme. Ilyenkor az lenne a normális ha fognátok magatokat és összeházasodnátok.
Amúgy szerintem nem lenne mérföldkő a kapcsolatotokban. Egyrészt ha ő is akarta volna, már rég túl lennétek rajta, már a házasságon is. Én bohóckodásnak tartom az eljegyzést közel a 40-hez, főleg ha együtt éltek stb...
Szerintem ne erőlködj, mert ez a pasi nem akar igazán, lehet jobb lenne olyat keresni aki tudja mit akar, ez esetben téged.
Amúgy meg ha igazán szereti egymást a pár, és az nekik a lényeg hogy házasok legyenek akkor az nem nagy kiadás. A 4 fős esküvő nem kerül sokba.Sok helyen ingyen van. Szóval ez is csak kifogás.
Viszont ha neveli a gyerekeidet akkor mégis csak szerethet.Hiszen más gyerekét nevelni nem mindenki tudná. Ha látod, hogy jól bánik velük szereti őket akkor érdemes mélyebben megbeszélni hogy miért is nem akar házasságot. Az eljegyzést felejtsd el , az "fiataloknak" való. Légy határozott és kérd az igazi okokat. Jogod van tudni mit akar vagy mit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!