Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor jegyez el, ha megkaptam a diplomám?
Párommal 5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Szóba került köztünk az eljegyzés téma, én már nagyon vágyom rá. Viszont ő azt mondta, hogy csak akkor kapok gyűrűt, ha végeztem a sulival, megvan a diplomám. Szerintetek ez így nem fura? Hiszen az eljegyzés nem a végzettségen múlik, hanem azon, hogy két ember mennyire szereti egymást és együtt képzelik-e el a jövőt. Még két évem van vissza az egyetemből. :(
Üdv: egy építészhallgató lány
Akkor dolgozol suli mellett?
Így én sem értem.
Neked jöhet, de ő még nem akar házasságot úgy tűnik :-(
Már tudjuk milyen esküvőt szeretnénk, kicsit, amit nem kellene sokat szervezni.
Igen, dolgozom az egyetem mellett. Ő is. Szóval ilyen akadálya nem lenne.
Szerintem fura. Diploma ide vagy oda, ennyi idő után tudnia kellene, mit akar tőled. Ha veled akarja leélni az életét, akkor meg minek várni? Férjezetten is le lehet diplomázni.
Engem ez kísértetiesen emlékeztet az én exemre. Kifogás kifogás hátán, elköteleződés semmi. Én fogtam magam és otthagytam, mint kiderült, életem egyik legjobb döntése volt. Már nem igazán szeretett, csak megszokásból volt velem, szakítás után szinte azonnal talált magának mást.
Sztem meg csak simán meg akarja várni h befejezd a sulit. Nem a végzetségre vár h diplomást vehessen el hanem arra h befejezd a sulit. Nem tudom miért kell ebbe mindenféle szarságot belelátni.
amúgy is gondolom az a tipikus (ne haragudj meg) pitsa vagy aki az eljegyzéssel nyúzza a barátját meg csak azzal lehet boldoggá tenni h ha gyűrű van az ujján. Ne ez legyen már a legfontosabb. Örülj h együtt vagytok és komoly szándékai vannak. Majd lesz gyűrű amikor lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!