Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti egy ilyen dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy ilyen dolog miatt felbontanátok az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Ma ismertem meg a vőlegényem unokatestvérét. 2 éve vagyunk együtt, de mivel a csaj az exe legjobb barátnője mindig azt mondta, hogy jobb, ha mi nem találkozunk.

Én eddig úgy tudtam, hogy azért mentek szét az exével, mert a lány megcsalta, és Ő felpofozta.

Ma viszont az unokatesója egészen másképp mesélte el nekem. Azt mondta, hogy azért szakítottak, mert a vőlegényem egy elképesztően fura okból kifolyólag brutálisan megverte a lányt.

Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet. Eleinte próbálta tagadni amit az uncsija mondott, de aztán beismerte, hogy igaz. Viszont szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be.

Most aludni se tudok, mert azon gondolkodom, hogy ezek után nem tudok félelem nélkül élni vele.

Arról nem is beszélve, hogy hazudott nekem, mert a lány nem csalta meg, és nem csak egy kis pofont kapott.

Ti hozzá tudnátok menni így a vőlegényetekhez?

2014. máj. 23. 22:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
96%

Én is jártam ilyen cipőben. Ugyan engem nem ütött meg, de jelek azért voltak. Minden apróságon kiborult, ha nem az volt, amit ő akart, akkor órákig balhézott, amikor meg faképnél hagytam, akkor sírva kért bocsánatot ő is, hogy többé nem lesz ilyen. Az elején elhittem, de amikor már láttam, hogy vizet prédikál és bort iszik, vagyis esze ágában sincs változtatni magán, akkor otthagytam. Ki is szerettem belőle, mert egy férfiban nagyon kiábrándító az, ha ennyire nem tud uralkodni magán. Nem volt fájdalmas szakítás.

Szóval a válasz: igen, felbontanám, de mint a huzat! Ne csapd be magad, valószínű, hogy nagyon jók a megérzéseid, csak nem bízol magadban. Pedig utólag mindig kiderül, hogy a megérzések sose hazudnak. Csak olyankor már késő.

2014. máj. 24. 20:03
 42/49 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg önmagadtól hogy milyennek képzeled két év múlva a közös életeteket? És milyennek képzeled ha külön válnátok most? Milyen lenne az életed öt év múlva ha most összeházasodtok , és tíz év múlva? stb. És milyen lenne ha most külön mennétek?

Szerintem ezeket a kérdéseket érdemes föltenni önmagadnak , mert a válaszok benned vannak. Egy meghirdetett esküvő lemondása néha megéri mint elrontani egy életet vagy többet( a gyerekeidét) A válaszokat magadban keresd.

2014. máj. 24. 21:43
 43/49 anonim válasza:
Én gyerekfejjel néztem végig ahogy apám veri anyámat meg aztán párszor engem is mert pont ugyanígy képtelen volt kontrollálni magát. Bár én már rendeztem a viszonyomat apámmal, és a válás már majdnem 10 éve volt, anyámban még ma is ott van a félsz és nagyon mély nyomokat hagyott ez benne. Ne akard hogy idáig fajuljon.
2014. máj. 25. 17:48
 44/49 A kérdező kommentje:

Az összes választ nagyon szépen köszönöm!

Most épp egy barátnőmnél vagyok, ha minden jól megy már kedden kivehetek egy lakást, vagy szobát.

Tegnap adtam vissza Neki a gyűrűt, rettenetesen féltem, de meglepően jól fogadta. Ma mikor elmentem még néhány cuccomért viszont nagyon csúnyán beszélt velem és, ha nincs ott a barátnőm talán kaptam volna is.

El se tudom képzelni, hogy mi lett volna, ha nem ismerem meg az unokatesóját. Fura, de már nem is szeretem annyira. Közre játszhat ebben az is, hogy az utóbbi hetekben többször is láttam rajta az agresszió jeleit. Szörnyű érzés, de tudom, hogy így a legjobb.

2014. máj. 25. 18:41
 45/49 anonim ***** válasza:
Először velem is csak kiabált a vőlegényem, utána beszorított a sarokba, lökdösött, összetört dolgokat, stb. Aztán egy étkezdében megfejelt a barátnőim előtt. Az emeletről dobtam ki a gyűrűt, hogy mehet utána. 26N
2014. máj. 26. 10:12
 46/49 anonim ***** válasza:
Felbontanám.
2014. máj. 29. 15:38
 47/49 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesen cselekedtél. Sajnos gyerekként nekem is kijutott a félelemből. Csak olyanhoz vagyok hajlandó hozzámenni, akin látom, hogy nem agresszív. Egyik exemnek sem voltak agresszió kezelési problémái, erre úgy tűnik a gyerekkorom miatt kifinomult receptoraim vannak. Sok boldogságot a következővel!
2014. jún. 6. 16:44
 48/49 anonim ***** válasza:

Gratulalok hogy meg tudtad tenni ezt a lépést.

Nekem is volt ilyen exem tudtam h több volt nője is kötött ki a sürgősségin de azt hittem már felnőtt elégge stb, illetve velem tenyleg még csak nem is kiabalt soha.

Utana egy semmi miatt ugy kiakadt (takarítás utan nem neki tetszoen pakoltam vissza a cuccait) hogy én is sorra kerultem. Ez kb 1 év utan következett be utana viszont a 2. Es 3. Alkalomra csak pár hetet kellett varni. Nem tudom nehany ferfi mit kepzel magarol. Nagyon nehez volt a szakitas még ezek utan is de most nagyon boldog vagyok egy masik ferfival szóval ne aggodj hamarosan te is talalsz olyan fiut akit megérdemelsz :)

2014. jún. 8. 13:14
 49/49 anonim válasza:

Ha valaki erőszakos volt veled... soha nem fogsz biztonságban és boldogságban élni vele, és hogy tudod biztonságban magatokat, ha majd gyerekeitek lesznek?

Aki erőszakos az kiszámíthatatlan,az megbízhatatlan ember kérdés még hogy akkor erőszakos , ha iszik, vagy alkohol nélkül is? :((

Azt is tekinteni kell, hogy Te milyen típus vagy. Ha jól tudod kezelni, és tudomásul veszed, szereted őt így is, elfogadod hogy ez a természetének a része, akkor nem lesztek feltétlenül ellentétek.

Én tudom, az apám is ilyen volt és volt egy hosszú kapcsolatom aki szintén erőszakos volt, kezet nem emelt rám de gyakran volt annak a határán, féltem már tőle, és nem tudtam kezelni a kirohanásait amelyek látszólag, ok nélkül következtek be.

Ám egy ILYEN eset amit itt elmesélsz.... Ha már eszedbe jutott, hogy ez így nincs rendben, aludni sem tudsz, megüli a gondolataidat ez a történet (ami szerintem egy egészséges vészcsengő) , ha engem kérdeznél, válaszd a biztonságot, és lépj ki ebből a helyzetből.

Sok erőt és bátorságot a továbbiakban!

Egy (szintén) menyasszony

24/L

2014. jún. 20. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!