Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti egy ilyen dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy ilyen dolog miatt felbontanátok az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Ma ismertem meg a vőlegényem unokatestvérét. 2 éve vagyunk együtt, de mivel a csaj az exe legjobb barátnője mindig azt mondta, hogy jobb, ha mi nem találkozunk.

Én eddig úgy tudtam, hogy azért mentek szét az exével, mert a lány megcsalta, és Ő felpofozta.

Ma viszont az unokatesója egészen másképp mesélte el nekem. Azt mondta, hogy azért szakítottak, mert a vőlegényem egy elképesztően fura okból kifolyólag brutálisan megverte a lányt.

Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet. Eleinte próbálta tagadni amit az uncsija mondott, de aztán beismerte, hogy igaz. Viszont szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be.

Most aludni se tudok, mert azon gondolkodom, hogy ezek után nem tudok félelem nélkül élni vele.

Arról nem is beszélve, hogy hazudott nekem, mert a lány nem csalta meg, és nem csak egy kis pofont kapott.

Ti hozzá tudnátok menni így a vőlegényetekhez?

2014. máj. 23. 22:55
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt várjuk a másiktól hogy megváltozzon, gondoljunk csak bele hogy milyen nehéz nekünk megváltozni. Te tudnál változtatni a természeteden? Szerinted másnak hogy sikerülhet?
2014. máj. 24. 07:57
 32/49 anonim ***** válasza:
31%
A gondolkodásod is olyan mint a fogalmazásod. Az unalmast szokták úgy hogy , uncsi. De nem vagy egy nagy lángész. Minél primitívebb egy csaj, annál inkább az számít hogy feleségül KELL MENNI !!!! a többi nem számít nekik.
2014. máj. 24. 08:00
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ehhez nem kell izomagynak lennie, az enyém diplomás bp-i férfi volt. vagyis nem férfi, mert 24 volt, de valami olyasmi:)

nálunk is az első jel az volt, hogy ordított velem, de mint a sakál. De én azt hittem, hogy csak ideges, feszült, mert akkoriban utazott el kb. 2 hónapra, és azt hittem, emiatt ideges. De rájöttem később, hogy én vajon miért nem üvöltözök az emberekkel, mikor ideges vagyok?

Válassz normális családból jövő (mert ez valszeg egy leküzdhetetlen apai példa a pasidnál), rendes embert, mert te sem ehhez vagy szokva.

2014. máj. 24. 08:25
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a következő, ha hozzámész.
2014. máj. 24. 08:27
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

A férfi az, aki sosem változik. Ha már most agresszív, akkor mi lesz később?

Ráadásul sok apróság összegyűlik benne és így adja ki?

Hagyd el, amíg el lehet, tudod ki akarna egy ilyen agresszív barom mellett élni.

Azt mondod már most félsz. Gondolj bele mi lenne később, attól rettegnél, hogy mikor pattanna el az agya.

Lehetőleg a gyűrűt is úgy add vissza, hogy van ott más is, talán mérgében nem üt meg, ha vannak ott.

24 évesen nem késő másik pasit találni.

2014. máj. 24. 08:33
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felbontanám.
2014. máj. 24. 09:25
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Húh..ez nehéz kérdés, mert ha én nemigazán tapasztaltam az erőszakosságát, mrmint hogy nem bántott sosem.. Vagy ilyesmi, akkor nem szakítanék, de a házassggal még várnék..

Viszont így, hogy te is tapasztalták nála durvább megnyílvánulást.. Neked kelltudni, hogy ez mennyire volt durva.. Mert összességében, ha valaki dühében a falat veri, még annyira nem gáz, de te tudod mennyire nyílvánult ez meg feléd.

..

Én már amúgy akkor, amikor a félelem elsőre felmerült volna benne, én akkor szakítottam volna, függetlenül attól, hogy tudom, vagy sem a múltját.

Tehát én így összességében nem mennék hozzá, és szakítanék.

2014. máj. 24. 10:24
 38/49 anonim ***** válasza:
95%
Igen. De nem amiatt amit az unokatesója mondott, hanem mert erőszakos. Szerintem végtelenül primitív az az ember aki a falat üti az öklével, vagy ajtót vagy bármi mást. Ennél az esetnél azonnal pakoltam volna, és kiadtam volna az útját. Utálom az ilyen embereket, meg azokat akik földhöz baccák a mobilt mert idegesek... Primitív és szánalmas.
2014. máj. 24. 11:25
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Felbontanám simán. Tök mindegy, hogy férfit vagy nőt vert meg, csak mert "elborult az agya". (Nyilván nőt fog, mert annyira nem vagány.)

Kérdező, tudod, milyen szerencsés vagy? Ha ez nem derül ki, évek múlva itt sírnál, hogy miért vert meg, és mindenki kérdezné, hogy de nem volt jele? Dehogynem. Ez a jel. Vedd ezt ajándéknak a sorstól. A kezedben a döntés, hogy kivédd a szar jövőt, és normálisat válassz helyette.

2014. máj. 24. 14:49
 40/49 anonim válasza:
100%
Igen, fel. Egy normális férfi nem csinál ilyet. Szerintem is előbb a fal, aztán nem bír magával és Te jössz :( Egy egész életet leélni valakivel hatalmas felelősség. Rengeteg nehéz helyzet és probléma fog még adódni, NAGYOK is! Azt meg kell oldani, de aki rögtön "erőszakkal" áll neki, az nem lesz jó társad az életben!
2014. máj. 24. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!