Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy ilyen dolog miatt felbontanátok az eljegyzést?
Ma ismertem meg a vőlegényem unokatestvérét. 2 éve vagyunk együtt, de mivel a csaj az exe legjobb barátnője mindig azt mondta, hogy jobb, ha mi nem találkozunk.
Én eddig úgy tudtam, hogy azért mentek szét az exével, mert a lány megcsalta, és Ő felpofozta.
Ma viszont az unokatesója egészen másképp mesélte el nekem. Azt mondta, hogy azért szakítottak, mert a vőlegényem egy elképesztően fura okból kifolyólag brutálisan megverte a lányt.
Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet. Eleinte próbálta tagadni amit az uncsija mondott, de aztán beismerte, hogy igaz. Viszont szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be.
Most aludni se tudok, mert azon gondolkodom, hogy ezek után nem tudok félelem nélkül élni vele.
Arról nem is beszélve, hogy hazudott nekem, mert a lány nem csalta meg, és nem csak egy kis pofont kapott.
Ti hozzá tudnátok menni így a vőlegényetekhez?
Mit jelent az, hogy erőszakos, de nem emelt kezet rád? Akkor hogyan volt erőszakos?
Szerintem még nagyon fiatalok lehettek az írásodból úgy tűnik, pl. uncsim :DDDDD szóval még egyébként sem kéne összeházasodnotok.
Az a baj, hogy volt nem is olyan rég egy olyan szitu amikor teljesen jelentéktelen dolog miatt elkezdett ordibálni, és helyettem a falba ütött ököllel, pont a fejem mellé. Akkor is kicsit elbizonytalanodtam.. és most ez.
Szeptember elején tartanánk az esküvőt.
Én 24 éves vagyok, Ő 26.
Egyébként az 51 éves anyukám is haszálja az "uncsim" szót, szóval annyira nem fiatalos, vagy lehet csak nálunk nem.
Szerintem ha nem tudnád ezt a történetet az exével, akkor is egyértelmű lenne a válasz.
Aki erőszakos, az egyre inkább az lesz. Először csak kiabál, aztán kicsit megrángat vagy megszorítja a karod, aztán beleüt a falba, aztán "csak" egy pofont kapsz, aztán jön a verés.
Ilyen férjet akarsz?
A volt barátom nagyon erős férfi volt. Olyan határozott, mindig barackot nyomott a fejemre, ráütött a fenekemre, megrángatta a karomat, ha menni akart. Azt gondoltam, csak nem bír az erejével. Aztán egyszer megütötte a számat, nagyon erősen a tenyerével, aztán egyszer nekilökött a falnak. Végül szakítottunk. A volt barátnőjét cserepekkel dobálta a szakításuk után, meg várta a sulija előtt. Engem nem szeretett annyira, ezért nem akart annyira bántani.
Szerintem fuss. De úgysem fogsz, mivel itt kérdezed meg, és nem sírva fekszel anyádék házában a régi ágyadban...
honnan tudod,hogy a barátnő mondott igazat és nem csalta meg az előző?
egy ilyen tetthez szélsőséges érzelmek kellenek,durva párkapcsolati játszma,úgyhogy nem volt az véletlen.
attól,hogy akkor ilyen volt,annak oka volt.
veled meg nem ilyen.
az unokatesó meg igen szimpatikus,hogy lejáratja a testvérét.
elso vagyok..
Hu.. inkabb a fal mint a te fejed...................................... De ha ennyire eroszakos nem mennek hozza.. es ha felesegul vesz az lesz hogy "az enyem vagy uthetlek ahogy akarlak!?" vagy mi? :S figyelnem a viselkedeset a reakcioit,es ha latnam rajta hogy eroszakos felbontanam az eljegyzest.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!