Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti egy ilyen dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy ilyen dolog miatt felbontanátok az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Ma ismertem meg a vőlegényem unokatestvérét. 2 éve vagyunk együtt, de mivel a csaj az exe legjobb barátnője mindig azt mondta, hogy jobb, ha mi nem találkozunk.

Én eddig úgy tudtam, hogy azért mentek szét az exével, mert a lány megcsalta, és Ő felpofozta.

Ma viszont az unokatesója egészen másképp mesélte el nekem. Azt mondta, hogy azért szakítottak, mert a vőlegényem egy elképesztően fura okból kifolyólag brutálisan megverte a lányt.

Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet. Eleinte próbálta tagadni amit az uncsija mondott, de aztán beismerte, hogy igaz. Viszont szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be.

Most aludni se tudok, mert azon gondolkodom, hogy ezek után nem tudok félelem nélkül élni vele.

Arról nem is beszélve, hogy hazudott nekem, mert a lány nem csalta meg, és nem csak egy kis pofont kapott.

Ti hozzá tudnátok menni így a vőlegényetekhez?

2014. máj. 23. 22:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
98%
nekem olyan férfi nem kéne aki a falba ver ököllel ha dühös és ráadásul ilyen fiatalon,később öregen amikor már nem tudja kontrollálni magát mi lesz? Ezt persze neked kell tudnod.
2014. máj. 23. 23:09
 12/49 anonim ***** válasza:
90%
Én félnék. Nagyon. Amit egyszer az ember megtesz, azt megteheti máskor is. Mi az, hogy megver egy nőt?? Nem bírok elképzelni semmi olyan "sok minden összegyűlt helyzetet" se, amiért ezt érdemelné bárki, kivéve, ha az exe módszeresen halálra kínozta volna az egész családját. Mi lesz, így, ha gyereketek lesz és rosszalkodik? Agyonveri? Vagy mi lesz, ha rád emel kezet? Nagyon gondold át, hogy be mered-e ezt vállalni. Én biztos, hogy elmenekülnék egy ilyen után.
 13/49 anonim ***** válasza:
97%
Én átgondolnám. Brutálisan összeverte az exét, erre nincs indok. Aki egyszer képes rá, máskor is az lesz. Mindenképp beszélj a volt barátnővel.
 14/49 anonim ***** válasza:
60%

MÉG nem ütött meg.

Én a helyedben nagyon-nagyon elgondolkodnék, és minimum beiratnám dühkezelésre.

2014. máj. 23. 23:18
 15/49 anonim ***** válasza:
98%

Én javaslom hogy jegeld a dolgot!

Vagy az oltár előtt akarsz majd inkább nemet mondani?akkor tuti meg fog ütni :) Na jó a viccet félretéve,mond meg neki hogy még időre van szükséged,kapuzárási pánikod van és nem vagy felkészülve...

Elképzelhető az is hogy megváltozott és nem fog összeverni,de általában nem ez lesz a végkifejlet.

Nem tudom de nálam nagyon kikéne csapni a biztosítékot hogy egy nőt megüssek!

2014. máj. 23. 23:20
 16/49 anonim ***** válasza:
94%

Én is felbontanám az eljegyzést, ez igen nyomós ok.

Még ha nem is verte meg brutálisan, de veled szemben is volt agresszív kirohanása. Na haragudj, de ha egy vita alkalmával a párod a falba üti az öklét, akkor később máshova is. Nekem már ennyi is BŐVEN elég lett volna a szakításhoz.

Meg még be is ismerte, hogy igaz? Hát te nem vagy normális, ha vele maradsz!!!!

Én sok mindent tolerálok, de az agresszivitás a listán az első, amit SOHA!

2014. máj. 23. 23:28
 17/49 anonim ***** válasza:
69%

Én úgy sem mentem volna hozzá, ha úgy tudom felpofozta a lányt.

Aki bármit is erőszakkal próbál megoldani, az maradjon ki az életemből, volt már benne részem elégszer. Mindenki a pofonnal kezdi.

Aki egyszer kezet emelt egy lányra, tök mindegy, milyen mértékben, az máskor is megteszi. Akkor is, ha az exnek csak egy pofon jár... Először neked is csak a pofon jön...aztán a többi...

Egészségedre!

2014. máj. 23. 23:30
 18/49 anonim ***** válasza:
94%

"Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet."

Ami késik, nem múlik, Drága. Ne lágy már ostoba!

2014. máj. 23. 23:32
 19/49 anonim ***** válasza:
93%

Ha amúgy is ennyire agresszív, akkor én nem gondolnám komolyan a házasságot. Mindig így kezdődik, sosem a pofonnal. Egy kis ordibálás, egy kis falbaütés, hopp, elcsattan egy pofon, de én azért szeretlek téged, véletlen volt, aztán lassan azért is kapod, mert nem értesz egyet vele vagy nem elég meleg a vacsora. Egy ilyen ember senki miatt nem tud teljesen megváltozni, max. visszafogja magában, aztán egyszer robban.

De az, hogy még hazudott is neked... hát, én tuti dobnám. Nekem elveszett volna benne a bizalmam ilyen esetben... és az egy dolog, hogy szereted, de néha jobb, ha az agyadra hallgatsz a szíved helyett. kifizetődőbb.

2014. máj. 23. 23:34
 20/49 anonim ***** válasza:
93%
Nem maradnék vele, első körben biztosan elkoltoznek és gondolkodnek, de szerintem nincs jövője ennek a kapcsolatnak. Hazudott, titkolozott, és brutálisan erőszakos, téged is majdnem megutott.
2014. máj. 23. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!