Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre szeretnék lépni a kapcsolatomban, mostanában ez a dolog foglalkoztat a leginkább, mindig eszembe jut, tehetetlennek érzem magam. Mit tegyek?
7 éve vagyok együtt a párommal, ebből 1 éve együtt élünk. Ő eddig nem tett semmit a kapcsolatunk előrelendítéséért, egy helyben toporgunk. Eddig ez nem is nagyon zavart, de egyre inkább várom az előrelépést, igényem van rá, és ezt ő is nagyon jól tudja,megjegyeztem már neki, mégsem történik semmi. Nem tudok mit tenni. Várjak még erre, hogy ez egyszer bekövetkezik?
25/ L
Ez azért van mert fiatalon kezdtétek. Valószinűleg a párod még nem érzi hogy érettek lennétek valami "komolyabb" lépésre és neki ez egyszerűen jó így. Nem akarja semmivel felkavarni az "álló vizet"...
Ő mennyi idős?
7 év alatt már biztos töltöttek külön időt.
De lehet itt van a kutya elásva mégis, keress valami hobbit, időtöltést és éreztesd vele kicsit hogy nem Ő a világ közepe és igenis tudsz önálló nőként működni nélküle is... ;)
Egyébként az enyém idén lesz 30.
Pár napja felhoztam neki, hogy talán elkezdhetnénk már a babavállalásról beszélgetni...
Hát ne tudjátok meg, hogy majd leszedte a fejem, hogy hagyjam már ezzel a témával, ráérünk még arra, különben sincs saját lakásunk... blabla...
A pasik később érnek mint tudjuk és az érzelmi intelligenciájuk sem olyan fejlett... :P
Gondolom eddig is beszélgettetek arról, hogy miként képzelitek el majd az életeteket...nos, ekkor Ő mit mondott? Szeretne házasodni? Akar gyerekeket? Mit mondott, kb. mikor szeretné mindezt?
Úgy gondolom ezekről 7 év alatt tudtatok bőven beszélgetni. Ha mégsem jutottatok el eddig ehhez a témához, akkor kérdezd meg tőle őszintén, hogy hogyan képzeli el a jövőt.
24N
ez így tényleg bosszantó. kvázi a legjobb fiatal éveidet töltötted egyetlen ember mellett, és ezt a leírásod alapján semmivel nem képes viszonozni.
a szavaidból azt veszem ki, h házasságot szeretnél. 7 év alatt azért kiderül valakiről, hogy hogyan áll az ilyen kérdésekhez, milyen tervei vannak a jövőben.
az ultimátumnak itt semmi értelme nincs. kövezz meg ha nincs igazam, de ez a pasi nem melletted akar lehorgonyozni.
egyidős vagyok veled, igaz még csak az 5. évünket tapossuk, de már ott tartanak a beszélgetéseink, hogy mikor vállaljunk gyereket, hogyan spóroljunk a jövőbeli célokra, hol éljünk majd ha családunk lesz. a párom még nem töltötte be a 25öt, de a kortársaihoz képest egy komoly gondolkodású, biztos egzisztenciával rendelkező ember. szinte az első randi óta éreztette, hogy hosszú távra tervez velem, és ez nagyon jó alapot adott a kapcsolatunknak. :)
szerintem ennyi idő alatt már ezt réges rég le kellett volna tisztázni, hogy ki mit vár el a kapcsolattól. hogy akar e házasodni, és gyereket, és hogy ezt veled kívánja e.
bocsi, ha elkeserítelek de szerintem ha 7 év alatt meg sem említette a házasságot akkor vagy nem akar soha házasodni , vagy veled nem akar, vagy csak nagyon kényelmes neki a helyzet, és belesüppedt abba, hogy ugyan van állandó partnere, viszont nincs lekötve sem, szóval van menekülő útvonal ha úgy alakul.
a férjemmel mi majdnem 3 éve vagyunk együtt tehát rövid ideje a 7 évetekhez képest.
másfél év után házasodtunk össze úgy hogy ez az egész házasosdi már az első hónapban szóba került olyan formán hogy a férjem már akkor beszélt arról mennyire szeretne gyereket, s ilyen alapon szóba került a házasság is. és az első hónapunk végén kért meg. pedig még 21 éves sem volt. 22 volt amikor összeházasodtunk, én 25.
gondolj bele. feláldozod a fiatalságod olyannak aki lehet hogy sose vesz el? (már ha neked fontos a házasság)
beszélj vele, hogy mit szeretne, és ha ez számodra nem okés akkor lépni kell.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!