Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Előre szeretnék lépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre szeretnék lépni a kapcsolatomban, mostanában ez a dolog foglalkoztat a leginkább, mindig eszembe jut, tehetetlennek érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 éve vagyok együtt a párommal, ebből 1 éve együtt élünk. Ő eddig nem tett semmit a kapcsolatunk előrelendítéséért, egy helyben toporgunk. Eddig ez nem is nagyon zavart, de egyre inkább várom az előrelépést, igényem van rá, és ezt ő is nagyon jól tudja,megjegyeztem már neki, mégsem történik semmi. Nem tudok mit tenni. Várjak még erre, hogy ez egyszer bekövetkezik?

25/ L

2013. febr. 24. 18:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a többi választ, lehet, hogy már mások is írták amit én fogok.

Át kéne gondolnod szerintem, hogy valóban az lendíti-e előrébb a kapcslatot, ha eljegyeznek. Jó esetben ettől a kapsolat maga nem változik, az elkötelezettség nem a gyűrűtől függ.

Másrészt sokan úgy gondolkodnak, hogy akkor házasodnak csak össze, amikor úgy gondlják, hogy ideje gyereket tervezni. Furcsa, hogy még nem beszélgettetek erről a kedveseddel, hogy ki hogyan gondolkodik ebben a kérdésben.

Egy kapcsolatot még sose lendített előre az, hogyha valaki valami cél érdekében teper... Nálatok szerintem az őszinte beszélgetések segíthetnének előrelendíteni a kapcsolatot, és ezt most úgy mondom, hogy annak semmi köze a gyűrűhöz.

Én úgy látom, hogy a legtöbb lány akkor parázik rá a gyűrű kérdésre, ha amúgy valami nincs rendben, nem érzi magát biztonságban. Ha biztosan tudnád, hogy mondjuk ő el akar venni, de úgy gondolta, hogy majd csak akkor, hogyha a gyerekvállalás ideje is eljött, vagy ha 30 éves lesz, vagy ki tudja mikorra tervezi, akkor nem aggódnál ezen, és nem akarnád kipitizni a gyűrűt...

2013. febr. 26. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:
egy kiüresedett kapcsolat megmentésére nem a kényszeres előre menekülés (házasság, gyerek) a megoldás, mert annak csúnya vége lesz. erőltetni amúgy sem szabad az ilyesmit. annak OKA VAN, hogy nem lett komolyabb ennyi idő alatt sem a kapcsolat.
2013. márc. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!