Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan hogy működik ez az eljegyzés dolog? :D
20 éves lány vagyok, egy éve vagyok együtt a párommal. Eddig nem nagyon gondolkoztam az eljegyzés dolgon, de mostanság szóba került, meg foglalkoztat is a téma.
Viszont vannak dolgok amikkel nem vagyok tisztában:
Például a gyűrűk. Van egy amit a pasi vesz mikor megkéri a lány kezét, meg van egy pár amit majd az esküvőn húznak egymás ujjára? Vagy? :D
De ez csak egy példa, úgy összességében kíváncsi lennék hogy ez hogy működik általában. Meg jöhetnek történetek is, hogy nálatok hogy volt. Beszélgessünk :D
Mi egy októberi hajnalon beszéltük meg az ágyban, hogy szeretnénk összeházasodni, nagyon romantikus volt (a férjem egyáltalán nem romantikus, de nem baj, imádom így is), megkérdezte, ráérek-e szerdán, mert akkor elmehetnénk az ékszerészhez :)
Két dolog volt biztos, hogy én csak karikagyűrűt szeretnék, mert nem szeretem az ékszereket, és egy gyűrűt már hordok, a nagyanyám halála előtt nekem adta a gyűrűt, amit még a nagyapámtól kapott az anyukám születésekor); illetve fura véletlen, de teljesen egyforma ezüstgyűrűnk volt a férjemmel, és ilyent akartunk csináltani.
Aztán karácsonykor, mikor együtt volt a család, akkor mondta, hogy készüljenek, áprilisban esküvő lesz, és felhúzta az ujjamra a gyűrűt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!