Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Pontosan hogy működik ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan hogy működik ez az eljegyzés dolog? :D

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, egy éve vagyok együtt a párommal. Eddig nem nagyon gondolkoztam az eljegyzés dolgon, de mostanság szóba került, meg foglalkoztat is a téma.

Viszont vannak dolgok amikkel nem vagyok tisztában:

Például a gyűrűk. Van egy amit a pasi vesz mikor megkéri a lány kezét, meg van egy pár amit majd az esküvőn húznak egymás ujjára? Vagy? :D

De ez csak egy példa, úgy összességében kíváncsi lennék hogy ez hogy működik általában. Meg jöhetnek történetek is, hogy nálatok hogy volt. Beszélgessünk :D

2013. nov. 9. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
mi elhatároztuk, h eljegyezzük egymást, és közösen csináltattunk 2 gyűrűt. utána elmentünk egy számunkra szép és szimbolikus helyre, és felhúztuk egymás ujjára egy fogadalom kíséretében.
2013. nov. 9. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy októberi hajnalon beszéltük meg az ágyban, hogy szeretnénk összeházasodni, nagyon romantikus volt (a férjem egyáltalán nem romantikus, de nem baj, imádom így is), megkérdezte, ráérek-e szerdán, mert akkor elmehetnénk az ékszerészhez :)

Két dolog volt biztos, hogy én csak karikagyűrűt szeretnék, mert nem szeretem az ékszereket, és egy gyűrűt már hordok, a nagyanyám halála előtt nekem adta a gyűrűt, amit még a nagyapámtól kapott az anyukám születésekor); illetve fura véletlen, de teljesen egyforma ezüstgyűrűnk volt a férjemmel, és ilyent akartunk csináltani.

Aztán karácsonykor, mikor együtt volt a család, akkor mondta, hogy készüljenek, áprilisban esküvő lesz, és felhúzta az ujjamra a gyűrűt :)

2013. nov. 9. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Én nyaraláson kaptam egy gyémánt gyűrűt a páromtól. Az esküvőszervezés ideje alatt kiválasztottuk a karikagyűrűket, amelyeket az anyakönyvvezető előtt húztunk fel egymás ujjára. Sokan ezt amerikai hülyeségnek tartják, nekem ez volt a természetes, nem pedig az, hogy leülünk egy napon és megbeszéljük, hogy akkor most összeházasodunk, másnap meg elmegyünk gyűrűt csináltatni, onnantól pedig hordjuk mindketten a karikát. A karika nekem nem az eljegyzést szimbolizálja, hanem a házasságot. Bárki ujján karikagyűrűt látok, egyértelműnek veszem, hogy házas.
2013. nov. 9. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a lánykérés minden romantikát mellőzött. Parkban voltunk, megkérdezte, hogy hozzámennék-e én meg igent mondtam. Ennek 2 hónapja, decemberben lesz az esküvő. Nem tervezünk nagy felhajtást, 2 tanús lesz. Tehát most vagyunk jegyben, persze ezt csak mi tudjuk, meg akit beavatunk, mert nincs gyűrűnk. Az elég lesz esküvőkor.
2013. nov. 9. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is egy ideje együtt vagyunk a párommal, de mindenképpen intim környezetben lenne jó a lánykérés: akkor teljesen egymásra tudunk koncentrálni, érzéseinkre.
2013. nov. 10. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs szabvány erre, úgy csináljátok ahogy ti szeretnétek. Pl ha mi szeretnénk a párommal, akkor nekem kéne nő létemre megkérni az ő kezét mert ő túl besz*ri ehhez is... de hát gyűrűt tuti nem vennék neki. :o)
2013. nov. 10. 23:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 11. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!