Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog-e ha egy pasi röpke 3 hónap ismeretség után jegygyűrűt vesz egy nőnek, akivel szinte nem is ismerik egymást, egy napot nem laktak együtt, a nő elvált alapvetően nem házasság párti?
Jóval idősebb is a pasinál. Ez mondjuk nem is lenne gond. Csakhogy ezzel még nincs vége a storinak.
Mint kiderült a pasi úgy vett gyűrűket, hogy arra sem emlékszik csajnak melyik gyűrű tetszett! Aztán, hogy lehet karikagyűrűt venni úgy, hogy az állítólagos ara jelölt nincs is jelen. Kihez vagy mihez mérte a gyűrűt? Tehát a véleményetekre lennék kiváncsi, hogy vajon mi a célja a pasinak ezzel a lépéssel, hiszen a hölgy világossá tette, hogy nem akar házasodni. Inkább az együttélést választja. Meglátásom szerint bizonyítani akarja, hogy ő a pasi és az lesz amit ő szeretne. Illetve egy kaptafára veszi a nőket, ha az exe pénzzel és értékes ajándékokkal megvehető volt, akkor biztos a másik is elájul egy 420. 000 ft-os komplett ajándékcsomagtól. Mely ugye a srác nézetei szerint egy életre szól (na) Ja és persze az "ajándék " most eladásra kerül.
Menjünk sorban:
Normális-e, ha 3 hónap után gyűrűt vesz?
- Szokatlan, és kissé korai, de azért a normalitásban még benne van.
Normális-e, ha a nő idősebb a pasinál?
- Múlt századi konvenciók szerint nem, gyakorlatilag nem hiszem, hogy ennek akkora jelentősége lenne. Nem tudom, mennyi a "jóval", de mondjuk 10 év vagy annál kevesebb szerintem még bőven OK.
Normális-e, ha nem emlékszik a pasi, hogy a csajnak melyik gyűrű tetszett?
- Nem teljesen, ilyen fontos döntésnél nem ártana ezt azért megfigyelni-megjegyezni, de mondjuk egy pasinak a legtöbb ilyen mütyür egyformának tűnik....
Normális-e, ha az arajelölt nincs jelen a vásárláskor?
- Igen. Sok párnál meglepetés a gyűrű, a méretet meg elég egyszerű megmondani: vagy leméri egyszer a nő ujját vagy másik gyűrűjét, vagy magával visz egy gyűrűt, vagy kicsit nagyobbat vesz, amit aztán méretre szűkíttetnek.
Mi a célja a pasinak?
- Csak az ég tudja, de a legvalószínűbb, hogy el akarja jegyezni..? Nem? Azt nem értem, hogy a pasi exe hogy jön ide.
Az egész sztoriban a legfurább, hogy most eladják.
Miért feltételezed rögtön a rosszat?
Nem lehet, hogy egyszerűen belehabarodott a nőbe, se lát, se hall, és világgá akarja kürtölni, egyértelművé akarja tenni a szándékát?
A gyűrű meg sokszor meglepetés, nem?
Gondolom úgy van vele, ha nem passzol a méret, kicserélik, nem szokatlan ez.
Tehát: A nő világossá tette,hogy nem házasságpárti és nem is kíván együttélésnél messzebb menni.
és közel 20 évvel idősebb a pasinál. a gyűrűt meg olyan helyen vette meg ,ahol világossá tették számára,hogy nem cserélik vissza. Az ex pedig úgy jön a képbe,hogy imádta az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. Mellesleg hozzáteszem,hogy nem hajlandó a csaj nagy esküvőt tartani és nagy felhajtást sem akarna még ha akarna is esküvőt ,akkor sem.
Ez megint csak konfliktus forrás.
Egyetértek. Én is ezt mondtam. kértem és könyörögtem,hogy ne vegyen karikagyűrűt. nekem pl bőven jó az amelyiket kinézte "kisérő"gyűrűnek. Azt pl. hordtam volna. De ő nem! Rohan mert ő most megmutatja!!
Így járt. Most lehet,hogy a kapcsolat bánja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!