Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális dolog-e ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog-e ha egy pasi röpke 3 hónap ismeretség után jegygyűrűt vesz egy nőnek, akivel szinte nem is ismerik egymást, egy napot nem laktak együtt, a nő elvált alapvetően nem házasság párti?

Figyelt kérdés

Jóval idősebb is a pasinál. Ez mondjuk nem is lenne gond. Csakhogy ezzel még nincs vége a storinak.

Mint kiderült a pasi úgy vett gyűrűket, hogy arra sem emlékszik csajnak melyik gyűrű tetszett! Aztán, hogy lehet karikagyűrűt venni úgy, hogy az állítólagos ara jelölt nincs is jelen. Kihez vagy mihez mérte a gyűrűt? Tehát a véleményetekre lennék kiváncsi, hogy vajon mi a célja a pasinak ezzel a lépéssel, hiszen a hölgy világossá tette, hogy nem akar házasodni. Inkább az együttélést választja. Meglátásom szerint bizonyítani akarja, hogy ő a pasi és az lesz amit ő szeretne. Illetve egy kaptafára veszi a nőket, ha az exe pénzzel és értékes ajándékokkal megvehető volt, akkor biztos a másik is elájul egy 420. 000 ft-os komplett ajándékcsomagtól. Mely ugye a srác nézetei szerint egy életre szól (na) Ja és persze az "ajándék " most eladásra kerül.

2012. jan. 24. 12:08
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem a sértettséget.

Túl kéne tenned magad a kisebbrendűségi érzéseiden, hogy idősebb vagy.

Ennek ellenére nem gondolkozol túlzottan éretten, ha ilyen buta harcokba belemész, hogy "majd most a kapcsolat bánja".

Te éppúgy meg akarod mutatni a pasinak, hogy te vagy a főnök, mint ahogy ő csakazértis megvette a gyűrűt. El kéne döntenetek, ki viseli a nadrágot, ki az anyja kinek, ki az élettársa kinek, és akkor talán menni fog.

2012. jan. 24. 12:47
 12/46 A kérdező kommentje:

Nincs kisebbrendűségi érzésem. Annál is inkább mert eddig sajna minden pasim még a volt férjem is fiatalabb volt nálam. Utóbbi nem sokkal.

Én nem kívánok házasodni és ezt már a kapcsolat elején világossá tettem számára. Amúgy meg,hogy ki a főnök meg ki viseli a nadrágot az nem érdekel,ugyanis ha én valamit nem akarok akkor azt nem csinálom és ennyi.És mivel nem ismer így nem tudja kezelni az ilyen jellegű düh kitöréseimet sem. Miért vagyok sértett? Mert úgy akar házasságot,hogy szembe megy az én "akaratommal". Azért. és az is leszek ,és hidd el joggal vagyok az. Miért kell bepróbálkozni ,úgymond erőszakkal,amikor szépen el lett mondva többször,hogy mit szeretnék és mit nem.

2012. jan. 24. 13:02
 13/46 A kérdező kommentje:
Ja és bocsi,még csak az élettársa sem vagyok. Sőt! Mondhatnám,hogy mire vagyok lassan már rendszeresítve. mert ha én megyek hozzá akkor maradjak napokra. ha ő jön hozzám akkor meg jön,etyepetye és megy. köszi. ez aztán komoly!!!!
2012. jan. 24. 13:04
 14/46 A kérdező kommentje:
E!rre kellene nekem egy életet alapoznom mi? És mi van az én érzéseimmel? Nekem ez nem jön egyik napról a másikra.Én szeretem megismerni azt aki mellé állítólag le kellene kötnöm magam. vagy manapság már ez sem divat? lehet,hogy én vagyok a maradi felfogású,de nekem ez így nem megy.
2012. jan. 24. 13:06
 15/46 anonim ***** válasza:
87%

szerintem meg igenis furcsa 3 hónap után házasságot tervezni, (jó, elhiszem, van akinek bejött, de azért az valószínűbb, hogy nem jön be)

főleg, hogy a sztoriból teljesen egyértelműen lejön, hogy a férfi NEM ISMERI igazán a nőt! én se tudnám komolyan venni...

2012. jan. 24. 13:13
 16/46 A kérdező kommentje:

Valamint szerintem még mindig él a "lakva ismeri meg az ember a másikat" elv. És én ragaszkodom ahhoz,hogy mielött valaki úgymond házasodni akar éljen együtt a másik emberrel. meg foglalkozzon egy kicsit többet vele. Mert ha én nem hívom ő bizony nem hív, vagy csak nagyon ritkán még akkor is ha momentán a telefonja fel van töltve és tudna telefonálni. nagy ívben tesz rá,hogy mi van velem. ha szarul vagyok nagy ügy majd rendbe jövök!!

Nem igazán izgatja. nagyon sok dologról amit mondok fogalma sincs vagy nem érdekli:)

De az,hogy ő most bizonyítson a családjának meg a haveroknak azzal,hogy ugenis neki lesz egy 40-es felesége ,na arra van esze:))))

2012. jan. 24. 13:13
 17/46 A kérdező kommentje:
miamanó szivemből szóltál!!!! Nagyon köszi. Itt az igazság!
2012. jan. 24. 13:14
 18/46 anonim ***** válasza:
93%

Úgy írsz, mint egy akaratos gyerek. Erőszakosnak és hajlíthatatlannak tűnsz, amivel úgy fest, most méltó partnerre akadtál, mert látnivalóan a pasi is ilyen.

Ha a kapcsolattal gondjaid vannak, akkor meg azzal foglalkozz, mert én úgy látom, tökéletesen eleged van az egészből, és inkább utálod a "párod", mint szereted. Akkor minek vagy mellette?

2012. jan. 24. 13:17
 19/46 A kérdező kommentje:
Én nem utálom! erről szó sincs! Csak szeretném ha figyelembe venné amit én akarok és nem ő akarná az életemet rendezni helyettem. Velem kellene együtt megállapodásra jutnia és nem homlok egyenest szembe mennie velem. nem értem mi olyan furcsa abban hogy valaki szereti a párját,de nem hisz a házasságban és nem akar férjhez menni. akkor én utálom a másikat?
2012. jan. 24. 13:32
 20/46 A kérdező kommentje:

Aki ismer az tudja,hogy nem vagyok erőszakos,csak határozott és rendszerint jól látom a dolgokat és bejönnek a megérzéseim. És sajnos az előző házasságomnál se a megérzéseimre hallgattam hanem másokra.

Most pedig úgy érzem,hogy korai ez a dolog és én nem hiszek a házasságban ,pláne nem a gyorsan és csakazértisben.

Ettől én még szerethetem a másikat csak mondjuk idősebb és tapasztaltabb vagyok.

2012. jan. 24. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!