Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti egy ilyen dolog miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy ilyen dolog miatt felbontanátok az eljegyzést?

Figyelt kérdés

Ma ismertem meg a vőlegényem unokatestvérét. 2 éve vagyunk együtt, de mivel a csaj az exe legjobb barátnője mindig azt mondta, hogy jobb, ha mi nem találkozunk.

Én eddig úgy tudtam, hogy azért mentek szét az exével, mert a lány megcsalta, és Ő felpofozta.

Ma viszont az unokatesója egészen másképp mesélte el nekem. Azt mondta, hogy azért szakítottak, mert a vőlegényem egy elképesztően fura okból kifolyólag brutálisan megverte a lányt.

Velem is volt már erőszakos, de sose emelt rám kezet. Eleinte próbálta tagadni amit az uncsija mondott, de aztán beismerte, hogy igaz. Viszont szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be.

Most aludni se tudok, mert azon gondolkodom, hogy ezek után nem tudok félelem nélkül élni vele.

Arról nem is beszélve, hogy hazudott nekem, mert a lány nem csalta meg, és nem csak egy kis pofont kapott.

Ti hozzá tudnátok menni így a vőlegényetekhez?

2014. máj. 23. 22:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
3%

Csajok!

Kellett nektek izomagyúakkal kezdeni ...

2014. máj. 23. 23:41
 22/49 anonim ***** válasza:
92%
Menekülj!!!!Mi lesz ha már lesznek gyerekeitek ott alapból is van feszültség (gyerek hisztis dacos te meg fáradt feledékeny stb) akkor majd gyerek előtt fog megütni?!!rosszabb esetben a gyereket üti majd meg!!Nekem is volt ilyen pasim és kemény volt!!Soha többet!Fiatal vagy találsz olyat aki megbeszül tisztel ész szeret!!!
2014. máj. 23. 23:42
 23/49 anonim ***** válasza:
90%
Megbecsül bocsi!!!Nem maradnék vele ráadás még hazudik is!!!!
2014. máj. 23. 23:43
 24/49 anonim ***** válasza:
97%
Csak idő kérdése és rommá fog verni. De akkor már hova fogsz menni 2-3 gyerekkel? Hogy fogsz új életet kezdeni? Ezt azért nagyon gondold át.
2014. máj. 24. 00:23
 25/49 anonim ***** válasza:
93%

Sok csajnál megáll az ész, a logika, minden értelem, ha valaki el akarja őket venni, mintha valami életcél lenne egy baromhoz hozzá menni.

Nőként írom ezt.

Nem, nem tudnék hozzámenni. És még csak nem is gondolkoznék rajta egy percet sem!!!!

2014. máj. 24. 00:36
 26/49 anonim ***** válasza:
97%
Az én exem is erőszakos volt..de jóval kezdett,sosem hagytam magam.Szóval verés nem volt,csak verekedés.Az előző nőjét úgy összeverte,hogy az anyja nem ismerte fel a lányt a kórházban.Hidd el,előbb-utóbb téged is bántani fog!Lépj ki,míg nem késő!
2014. máj. 24. 06:14
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kötném össze az életem olyannal, aki már bántott nőt. Ennyi, pont.

Pláne hogy vannak figyelmeztető jelek, az erőszakossága, és a te félelmed.

"szerinte akkor már sok minden összegyűlt benne és már csak egy pici hiányzott, hogy elboruljon az agya, és ez akkor este épp egy ilyen dolog miatt következet be" - ez egy takaró duma, ilyen nincs. Valaki vagy hajlamos arra, hogy bántson egy nőt, és így eldurranjon az agya, vagy nem, akármennyire ki van készülve. Aki egyszer képes volt így elveszíteni a kontrollt, az máskor is leveszítheti.

Tudom, hogy le fogtok pontozni, de tapasztalatból mondom, ezek a dolgok nem változnak.

2014. máj. 24. 06:54
 28/49 anonim ***** válasza:
97%

Az én exem is ilyen volt, egyszerűen ha elborult az agya mérgében, akkor nem tudta kontrollálni magát. És ha valaki ilyen, az nem fog változni idővel! Esküvő előtt is voltak jelek, durván meglökött, megszorította a karomat, kiabált, mint egy nemnormális, de utána sírva bocsánatot kért mindig, hogy soha többé. Én meg kis hülye voltam, elhittem, hogy majd értem megváltozik. Aztán volt, hogy úgy megtaszított, hogy a szobában átrepültem az ágy fölött és a fejem a szemben levő falon csattant és hasonló kellemes dolgok..

Később kiderült családi sztorizgatás közben, hogy a nővérét is bántotta többször, volt, hogy átlökte az üvegen és a szilánkokat az ügyeleten szedték ki belőle stb.

Egy évig tartott a házasságunk, aztán munkaidőben titokban költöztem el, telefonszámcsere, titkos lakcím. Éjszakánként meg a rettegés, hogy mikor talál meg...

Szóval én akármennyire szeretem, pakolnék és viszont nemlátlásra!

A második férjem soha nem emelne rám kezet, soha (volt, hogy direkt provokáltam az elején, hogy kiderüljön időben) - inkább elmegy levegőzni egyet, hogy lenyugodjon, de soha nem ütne meg. Ilyen egy normális férfi! Keress egy ilyet!

2014. máj. 24. 07:47
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem addig szakíts, amíg bírsz. Mert előbb-utóbb hidd el, el fog csattani az a pofon, és utána már nem lesz megállás a lejtőn.

És egy kérés ha lehet: ha mégis megcsinálnád azt a butaságot hogy hozzámész, annak ellenére hogy már most félsz tőle, és már most tudod hogy valószínűleg téged is fog bántani mert nem bír magával - ne szülj neki gyereket. Nem kell hogy még egy gyerek komoly lelki sérülésekkel lépjen ki a nagybetűs életbe. Ne kelljen megélnie hogy az apja elveri az anyját és mikor közéjük próbálna állni őt is elveri. Mert sok ilyen bántalmazott gyerek van, nézz csak körbe ebben a kategóriában.

2014. máj. 24. 07:51
 30/49 anonim ***** válasza:
81%
Csak kicsit gondolkozz tovább, hogy mi lesz ha családotok lesz. Akkor többször lesztek fáradtak és kimerültek. A gyerekek pedig nem gombnyomásra működnek, hanem tudnak nagyon hisztisek és kiborítóak is lenni. A gyerekeid lesznek az életedben azok a személyek akiket a világon a legjobban fogsz szeretni. Most még el sem tudod képzelni azt a szeretetet és féltést amit egy szülő érez a gyermeke iránt. Gondolj bele hogy ha közös gyerekek is kötnek benneteket össze biztonságban fogod-e őket tudni.
2014. máj. 24. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!