Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen gyűrűvel kérték meg a kezét? Eljegyzési gyűrű . Vagy karika? (képek is jöhetnek ) Hölgyek, lehet dicsekedni, hiszen ez nagy dolog egy nő életében :-)!
Mi van ezen dicsekedni való?
Ha a férjem egy függönykarikával kérte volna meg a kezem, akkor is boldog lennék.
Pénztárca kérdése is....:)
Engem köves gyűrűvel kért meg a férjem, a karikagyűrűket csak a szertartás után kezdtük el hordani :) Nekünk ez a hagyomány tetszett jobban ("eljegyzési" ebéd/vacsora nem is volt, mert nem akartunk).
Ilyen az eljegyzési gyűrűm:
(Ő csináltatta, mert nekem az ilyen összefonottabb gyűrűk tetszettek :) )
Ilyenek pedig a karikáink:
Ilyesmi volt, csak nem gyemant, hanem egy arany lapocska a diszitese: [link]
Nem szeretem a koves gyurut, ezt en valasztottam - pontosabban nezelodtunk es ramutattam, hogy milyen szep. Egy evvel kesobb megkaptam a lanykeressel :)
Nekem nincs kép így hirtelen róla,de karikagyűrűvel kérte meg a kezem a Párom.Nem tudtam róla,igazi meglepetés volt akkor pár év együttélés után.
Arany karikagyűrű,fehérarany bemetszésekkel.Én nem szerettem volna külön köves gyűrűt,mert volt egy sajátom,azzal leakadtam egyszer a vonaton leszálláskor és nagyon megsínylette az ujjam :-(
Na meg nem is olcsó,így nekünk van két egyforma gyűrűnk onnantól.Eljegyzéskor a bal kezünkre húztuk,esküvőn pedig a jobbra és ott hordjuk(mindkettőnknek jó lett így is)
ilyet kaptam én:) sajnos a kép nem adja vissza teljesen, hogy milyen élőben. a kő felé vékonyodik az arany szélessége, én nagyon szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!