Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mekkora egy átlagos karika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora egy átlagos karika gyűrű mérete? Grammban?

Figyelt kérdés

1 hónapja keresgélünk a barátommal jegygyűrűt. 14 karátos sárga aranya karikagyűrűt szeretnénk, kő nélkül azért, hogy ha később szükséges, akkor a későbbiekben ki tudjuk tágíttatni. Az ékszerboltokban horribilis árakat kérnek értük. Interneten találtam egy webáruházat, nekem ez a gyűrű tetszik a legjobban. De ez 1 grammos. Nézzek valami komolyabbat, mert ez nagyon vacak?

[link]

2013. dec. 26. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a mérettől is függ, ami itt számomra nem derül ki, de az nagyon vékony, és ahhoz képest nagyon drága.

10ezer alatt van már grammja a karikagyűrűnek.

Nekünk kettőnkké volt együtt 12 gramm, ebből az enyém kicsit kisebb a páromé ugye kicsit több.

2013. dec. 26. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kettönké 10 g körül, de a páromé csk 60-as enyém 58 as,

1,2 g os gyűrű, ami 3 mm széles, azkb 1 hónapig lesz karika, aztan minden féle alakú...:(

Sajnos a karikagyűrű 1 pár olyan 60nál kezdődik, ami tartósabb..

(A mienk 210e lett volna, de "csak140et fizettünk, de 2 aranyból kovácsolta össze az ötvős, 4 mm széles)

2013. dec. 26. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:

A miénk 8,5 gramm, 5mm szélesek és 1,3 mm vastagok.

Átlagos klasszikus gyűrűk. Mi beadtuk az aranyat és így mindössze 12 E-be került.

Van egy 1,5 grammos gyűrűm (az a lánykérő) de az 1 mm széles mindössze. Karikagyűrűnek kicsit vékony...

2013. dec. 26. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hogy lásd, mennyire vékony az 1,5 gramm.

Viszonyítási alapként itt a gyűrűm:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. dec. 26. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocsi

[link]

2013. dec. 26. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Akkor marad az ezüst gyűrű. Nem szeretnénk rá vagyonokat költeni.

[link]

ez 7 mm széles, 1 pár gyűrű 7 gramm. még gondolkodok h aranyoztassuk-e. Nem tudom az mennyire lenne tartós.

2013. dec. 26. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne, akkor maradjon ezüst, az aranyozás, ha hordjátok nagyon hamar megkopik, és nem szépen..

Eddig az ezüst ellen voltam,(karikagyűrű esetén), mert hamar feketedik, de van módszerem azóta, amivel sérülésmentesen, sikálásmentesen,az összes résből gyorsan kijön a feketeség...azóta semmi bajom vele:)

2013. dec. 27. 09:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, ha nem tetszik, várjatok mélg egy kicsit. azért mégiscsak gész életetekben fogjátok hordani! :)
2013. dec. 27. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van otthon aranyékszer amit nem hordtok, abból is meg lehet csináltatni és akkor 10-20 ezerből megvan.
2013. dec. 28. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Magánszemélytől kell venni, akkor nincs rajta fazonár meg ÁFA, tehát gyakorlatilag törtarany árban lehet hozzájutni pl. Vatera, zsibvasar, aprod stb. hirdetési oldalakon.
2013. dec. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!