Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen gyűrűvel kérték meg a kezét? Eljegyzési gyűrű . Vagy karika? (képek is jöhetnek ) Hölgyek, lehet dicsekedni, hiszen ez nagy dolog egy nő életében :-)!
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 18:30
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon vékony fehérarany pici cirkónia köves gyűrűvel jegyzett el a párom. Ez volt 2012 decemberében. Imádom, mert én inkább a szolíd darabokat szeretem és minden nap hordom. :)
13/21 anonim válasza:
Én ilyet kaptam, nekem ez a legszebb gyűrű a világon:
Nagyon örültem neki, már több ,mint 3 hónapja büszkén viselem mindennap! :-)
14/21 anonim válasza:
Utolsó, nagyon szép a gyűrűd! :)
15/21 anonim válasza:
fehér kövesgyűrűvel kért meg, a karikagyűrűnk:
16/21 anonim válasza:
En kaptam egy eloeljegyzesi gyurut ugyanis hala istennek ismer annyira a parom h jobb ha egyutt valasszuk ki azt amit eletem vegeig hordok :) igy vegulis egy 21 koves gyemant gyuru lett a vegso valasztas, amig az elkeszult pedig az eloeljegyzesit hordtam ami azota all a szekrenybe amit sajnalok is mer gyonyoru az is :)
18/21 anonim válasza:
Fehérarany kísérő gyűrűvel kért meg, kinézetre ehhez hasonló: [link]
A karikagyűrűink olyanok, mint a 11-es válaszolónak.
19/21 anonim válasza:
Semmivel,eljegyzésünk sem volt.Valahogy kimaradt,és amiket eddig láttam is elég gázak voltak.Nem ezen múlik,mi 21 éve vagyunk együtt,boldogan eljegyzés nélkül.Összeházasodni is csak a papírok miatt házasodtunk,mondjuk a házasságot azért fontosnak tartom,szemben az eljegyzéssel.Természetesen mindenkinek más az értékrendje,így mindenkinek szíve joga azt tenni amit szeretne.Sok boldogságot!
20/21 anonim válasza:
Kicsit illúzió romboló leszek, de végül jóra fordulnak a dolgok... Nekem egy gyémántkoves feherarany gyűrűvel kérték meg a kezem... És 2 évvel később a következő barátnője kezét is egy ugyanolyannal(!) kérte meg pedig még a valast sem mondták ki! Azóta büszkén viselek egy a pároméval megegyező ezüst karikagyűrűt és boldogabb vagyok mint valaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!