Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged sem jegyeztek el, mégis házasodsz?
4 év után a párom úgy döntött, hogy ideje összeházasodnunk. (Nem vagyok terhes, most állunk úgy, hogy nagyjából berendeztük a lakást, tudunk félretenni a lagzira.) Ennek én nagyon örülök, de nem volt klasszikus lánykérés... És kérdezgeti is, hogy szeretnék-e gyűrűt meg ilyenek... Mármint kísérőt, lánykérőset. Szeretnék, de nem úgy, hogy akkor megmondom, hogy melyik legyen, hol és hogy kérjen meg. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy törődjek bele? Egyébként romantikus alkat, nagyon kedves meglepetéseket szokott okozni, de ez valahogy nem lett az.
Más is járt így? Mi lett belőle?
Nem akarod ezt elmndani neki? Vagy elmutogatni? Leirni??
Adjak egy kottàt?:)
Eddig csak azért "rinyáltak" a gyk-s hölgyek, hogy "jajj nem akar elvenni" vagy "jajj nem akar eljegyezni, biztos nem akar elvenni sem".
Most itt van egy pasi, aki el akar venni, de meg azon pampogsz, hogy nem akar "rózsaszín" lánykérést. Illetve lehet, hogy akarna, csak nem tudja kiolvasni a gondolataidat, hogy te olyat akarsz.
Szóval rinya helyett kommunikáció.
Ha megkerte a kezed, akkor onnantol eljegyzett egesz addig amig a tenlyeges hazassag meg nem tortenik.
Nalunk is csak tenyleges jegygyuru volt, nem adunk az ilyen folosleges formasagokra.
kérdés éppen a földön ülve:
tavaly ilyenkor:
"..nevem..., mi lenne ha ősszel összeházasodnánk?"
"Idén?"
"Ahha"
"Jó"
:D
pedig romantikusak vagyunk egyébként...nekem így volt tökéletes, ez tuti emlékezetes lesz mindig
kísérőgyűrűt sosem akartam, ezt tudta...
délután megbeszéltük a részleteket, mik az elvárások, létszám..hol, pontos dátum, mikor mondjuk meg, aztán másnap vettünk gyűrűket is (megtaláltuk az első körútunkon) hétvégén elmondtuk a szülőknek..
5 hónapra rá csaptunk egy 100fős lagzit (húzós volt ennyi idő alatt leszervezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!