Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket hogy jegyeztek el? Tényleg olyan egy eljegyzés, mint a filmekben?
Engem ugy kért meg h az utcán mentünk keresgélt a táskájában
elmondott egy szép verset letérdelve elém és megkérdezte h hozzá megyek e és én mondtam h IIggeenn :D hát lehet ennél lesznek szebb sztorik de nekem ez volt a legszebb .
Engem kétszer is megkért a párom,először ketten voltunk, veszekedés után beszélgettünk és egyszer csak megkérdezte,hogy leszek-e a felesége? Én igent mondtam.
Másodjára szilveszterkor,ekkor már gyűrűvel...indultunk haza a szórakozóhelyről,ahol voltunk,letérdelt elém,és megkérdezte megint,hogy leszek-e a felesége. :)
Az egyuttelesunk egy eves evfordulojan a kedvesem reggel, kavezas kozben egyszercsak felugrott "nem varok tovabb" felkialtassal, kirohant a szobabol, aztan vissza es mellemulve "nem terdelek le, ha nem haragszol, de hozzam josz felesegul?" mondattal atnyujtotta a gyurut, amit honapokkal azelott egyszer mutattam neki, hogy mennyire tetszik.
Nekem romantikus volt es tokeletes. Sosem vagytam terdenallasra, rozsakra, pezsgore, semmi extrara.
Mi a kapcsolatunk elejétől tervezzük, hogy össze fogjuk kötni az Életünket. Volt egy kis tartozása a páromnak, amit a kapcsolatunk előttről hozott. Amikor ez lejárt, elkezdtünk tervezni. Amikor összegyűlt a pénzünk gyűrűre, akkor megrendeltük azt, amit előtte hosszas nézelődés-próbálgatás után kinéztünk. Számomra titok volt, hogy mikor készül el, a Párom ment el érte.
Amikor már nála volt a jegygyűrűnk, elhívott arra a helyre, ahol az első randink volt. Beszélgettünk, iszogattunk és aztán be kellett csuknom a szemem és elvezetett az étterem hátsó részébe. Amikor kinyithattam a szemem, egy mécsesekből kirakott szívben álltam, Ő előttem térdelt és elővette a várva várt gyűrűket. Elmondta mit érez, mit tervez velem és megkért, hogy legyek a felesége. Nekem nagyon szép volt és el sem tudnám képzelni másképp. Igaz, nem volt teljesen meglepetés, de nekem a házassági szándék közös döntés, így nem is kell, hogy ilyesmivel meglepjenek. :)
25N (jövő hónapban esküszünk)
Nem, megbeszéltük, hogy összházasodunk...::)
Aztán elmentünk másnap (meglepiből) egy romantikus kirándulásra a gödöllői kastélyba...:)
A lánykérés az édi volt, jól sikerült, Bp. óriáskerék. Számunkra Bp. külföld és nyaralóhely, úgyh szép volt.
Ellenben az eljegyzéssel kapcsolatosan pontosan ma veszünk össze a párom szüleivel, úgyhogy k.v.ra nem érzem mesebelinek a helyzetet, sőt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!