Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod ezek után akarna eljegyezni?
Decemberben lesz 1 éve, hogy együtt vagyunk.
3 hónapja sok probléma van közöttünk, de nagyon szeretjük egymást. Viszont idegileg már nagyon kikészültem múlthét végén, ezért mondtam neki, hogy vége az egésznek, ha nem bizonyítja be, hogy szeret és csak én kellek neki. (ezért voltak viták, de ezt nem részletezném, nem flörtölgetett másokkal, nem csalt meg, ennél bonyolultabb a dolog).
Másnap felhívott, hogy mit szólnék hozzá, ha eljegyezne. Mondtam, hogy ne csak azért, hogy ne szakítsunk.. És akkor mondta, hogy már hónapok óta erősen gondolkozik ezen, velem akarja leélni az életét, minek várjunk az eljegyzéssel.
Én viszont még mindig úgy érzem, hogy csak emiatt akar eljegyezni, na meg annyira korai még! Úgy érzem tényleg komolyan gondolja a kapcsolatunkat, feleségül akar majd venni, gyerekeket szeretne tőlem, együtt megöregedni, de nem vagyok biztos ebben az egészben és ez a baj.. :(
Szerintetek? Bízzak meg benne feltétlenül (sajnos sokat csalódtam és ennek ő issza meg a levét)és higgyem el, hogy tényleg velem akarja leélni az életét és mondjak igent, vagy hagyjam a búsba ezt az egészet?
Dehogyis, nem is a szexért vagyunk együtt. Pár hónapig le sem feküdtünk, mert szűz volt és várni akart. Én jobban akartam, mint ő.
És ha nem érzem úgy, hogy kellek neki, akkor kidobom, ezt ő is tudja. "Próbaidő"... Különben 2-3 hete le sem feküdtünk és tegnap sem kezdeményezett. Általában én kezdeményezem..
Gondolmo van alapja, hogy ne higyj neki. Ritka az olyan nő, aki bizonytalan másokkal (de az embergyűlölő is).
Nézd, szeritnem nem egészséges az, hogy semmit nem tesz érted, aztán ha szkítani szeretnél, vinnyog mint egy kislány. Remélem te is látod, hogy ez így nem működik hosszú távon. Viszont szórakozni oké ,csak lehet nem éri meg, mert sérülhetsz úgy is, hogy kihat a jövődre nézve.
De mit jöhet a szex?, Le sem feküdtünk, nem is fogunk egy jó ideig, ő nem kezdeményezett, biztos, hogy hiányzik neki, de NEM EZÉRT VAGYUNK EGYÜTT!
És de, képzeld, semmit sem csinált, ami miatt ne bízhatnék benne. Ez van, ilyen lettem az évek csalódásai után, hogy SENKINEK sem bízok ALAPBÓL!
Több kommentet nem kell írnotok, csináljatok ti segget a p*nátokból, a pasitok úgyis csak a szex miatt van veletek, nem??
Pukkadjatok meg idióta negatív k*rvák!
Ha meg a szex miatt lenne velem, akkor nem várt volna hónapokat, míg én könyörögtem, hogy történjen már meg végre.. És nem várt volna 22 éves koráig a szüzessége elvesztésével.
És ez itt LEZÁRVA.
Remélem visszakapjátok az élettől ezt a sok feltételezett jót...
Drága szívem, a szexet példaként írtam. Írhattam volna a helyébe "békülést" is, teljesen mindegy.
Felőlem hisztizhetsz itt a GYK-n ahogy akarsz, vagy megpróbálhatsz felnőni, nekem édes mindegy, lévén, hogy én már megtanultam bízni a páromban és megkülönböztetni őt attól a görénytől, aki előtte átvert.
Csak a te döntésed.
Mièrt negatìv qrvazol? Mikor a legnagyobb oltókat pasik dobtal rád!
Ès ez is Tèged minösìt...
(Mielött valaki beleköt a rövid ö-be... angol tablet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!