Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog már végre eljegyezni?
"sokszor mondom is neki" - amivel b.szogatnak valakit, azt általában nem szívesen teszi meg az ember.
Ha meg mégis, egész életedben azon agyalhatsz, hogy vajon egyébként is elvett volna-e, vagy csak azért kérte meg a kezed hogy lenyugodj?
Szerintem hagyd békén, ne hozd szóba. Max ha a babát ő szóba hozzá, mondd meg neki hogy csak feleségként szeretnél szülni.
Sokan össze sem házasodnak és úgy élnek együtt, gyerekekkel. Ebben sincs semmi rossz, lehet hogy a párod is így gondolkodik.
Kérdezz rá szerintem, az a biztos! Ha már babát terveztek, akkor meg főleg!
Ha eléggé a tudtára adtad, hogy csak házasságban szülsz gyermeket, utána már ne hozd szóba. Ha akarja, tényleg, akarja, tudni fogja. Az is lehet, hogy csak meglepetést akar szerezni. EGy évet adnék még neki. Ha jövő ilyenkorig, amikor babát akartok, még mindig nem kért meg annak ellenére, hogy tudta, milyen fontos neked, akkor egy másik beszélgetés venné kezdetét részemről.
De ehhez biztosnak kell lenned benne, hogy tudja, mire vágysz. Az egy dolog, hogy sokan nevelnek gyereket házasságon kívül. Nekik úgy jó. Nincs is benne semmi kivetnivaló. De ha TE nem erre vágysz, akkor azt ki kell tudni fejezni! Ezek életre szóló döntések! Ideje meghozni őket!
Fiatal vagy még, ne siesd el. 25 éves korod előtt nem kellene ezzel foglalkoznod. Addig elválik, hogy tényleg összeilletek-e.
Gyereket ne tervezz addig, amíg őneki is az a szándéka, hogy házasodjatok.
Szerintem 24 évesen még neki is korai, de neked is.
30N
Ne mond neki sokszor, mert így egyrészt nyomást helyezel a párodra, másrészt elveszti az egész a meglepetés erejét. 2 év még semmi. Még bőven van időtök.
Én 19 vagyok, barátom 20. Nem tervezzük mostanában az eljegyzést, szó már volt róla, de idő van még. Így is tudjuk, hogy szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!