Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már együtt élünk, akkor tényleg nem fog soha eljegyezni?
Figyelt kérdés
Többször olvastam olyanról, hogy azokban a kapcsolatokban már nincs eljegyzés, ahol együtt él a pár, mert a férfinek így is kényelmes, meg van mindene, akkor miért akarná eljegyezni, feleségül venni a barátnőjét. Ez igaz?2012. márc. 25. 20:33
1/10 anonim válasza:
Szerinted? Csak jót akarok neked, gondolkozz. Szerinted így van minden egyes kapcsolatban?
2/10 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Mi fél éve éltünk együtt (másfél éves kapcsolat) amikor megkérte a kezem.
azt mondja,látni akarta,működik-e összeköltözve is köztünk,mégiscsak más mint heti párszor együtt aludni.
Jogos,én is igy gondoltam. (bár nem hittem h ilyen hamar megkéri a kezem)
3/10 anonim válasza:
Mi előbb költöztünk össze, csak utána volt eljegyzés. Én nem aggódtam azon, hogy így nem fog eljegyezni, mert már az elejétől kezdve tudtam, hogy ebből a kapcsolatból házasság lesz. Neked kell ismerned a barátodat, hogy hogyan gondolkodik az ilyen dolgokról. Ha még nem beszéltetek róla, akkor épp itt az ideje. Ne azt mondd, hogy holnap édesem jegyezz el, ha törik, ha szakad, csak könnyeden beszéljetek a témáról.
4/10 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már róla, azt mondta, majd egyszer, majd később... Ami kifogás is lehet. Már 3 éve együtt élünk, de eddig semmi utalás, hogy mostanában eljegyezne.
2012. márc. 25. 21:08
5/10 anonim válasza:
Az a férfi,aki nősülni akar az együttélés alatt sem gondolja meg magát.Aki pedig nem akar,azzal mindegy,hogy összeköltözöl vagy sem,soha nem fog elvenni.
Hány évesek vagytok?
6/10 anonim válasza:
Szerintem pont az az ideális, ha némi együttélés után történik meg az eljegyzés. Engem és másfél év együttélés után jegyzett el a párom.
23/N
7/10 anonim válasza:
3 és fél éve éltünk együtt, mikor megkérte a kezem
8/10 ava87 válasza:
Rengeteg ismerősöm van, akiknek úgy volt eljegyzésük, hogy már együtt éltek, többen közülük már össze is házasodtak. Mondjuk nálunk pont nem így volt, de szerintem nem ezen múlik. Ha fontos egy férfinak a házasság, akkor úgy is meg fog kérni, hogy együtt éltek.
9/10 anonim válasza:
Ahh... még egy "mikor fog elvenni" kérdés. Amikor akar! Akár együtt éltek, akár külön, akár szana meg szét. Ez nem ettől függ, hanem a kapcsolatban élő két embertől. Ha nem bírod kivárni, akkor meg felmerül más kérdés is...
10/10 anonim válasza:
Mi hat éve élünk együtt.Már van egy három éves kisfiúnk.Esze ágában sincs megkérni a kezemet.Úgy látszik neki ez nem fontos.Még így sem,hogy a húgom nemsokára férjhez megy két év együttélés után,és tudja,hogy ez engem nagyon bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!